Een veilig bezoek aan De Bosuil

Update: 26 november 2021

Nog even geduld…

We begrijpen dat jullie als bezoekers vragen hebben over het wel/niet doorgaan van concerten na de persconferentie van vrijdag 26 november.Na de persconferentie is ons team meteen aan de slag gegaan om te kijken wat allemaal mogelijk is. We zijn druk bezig om nieuwe datums te vinden voor onze shows.

We brengen je als ticketkoper(s) hiervan op de hoogte via het mailadres waar je je ticket(s) mee hebt gekocht, via onze website en via onze social media kanalen (Facebook/Instagram).

We vragen nu aan jullie om nog even geduld en begrip te tonen. Bellen en mailen naar De Bosuil heeft geen zin. Zodra we meer weten houden we je op de hoogte.

Hopelijk tot snel in betere tijden!

De concerten van Ana Popovic en Leif de Leeuw band gaan door als zitconcert met 1,5 meter afstand.
_________________________________________________________________________________

Wil je een concert bezoeken? Hier zijn wel een aantal voorwaarden aan verbonden die we hieronder (kort) uitleggen.

Je kan een concert bij De Bosuil bezoeken als je:
1. Volledig gevaccineerd bent
of
2. Een herstelbewijs hebt (in de afgelopen 6 maanden corona gehad hebt)
of
3. Een Testen Voor Toegang toegangsbewijs hebt.

Deze drie mogelijkheden kunnen getoond worden in de CoronaCheck-App op je smartphone (geüpdatete versie). Kun je dit (nog) niet in de App dan is een schriftelijk bewijs ook toegestaan.

Meer informatie over de opties:
1. Vaccinatiebewijs
Als je een (volledige) inenting tegen corona hebt gehad kun je via de CoronaCheck-App hiervan een Digitaal Corona Certificaat (DCC) mee aanvragen. Met dit certificaat kun je een concert bij ons bezoeken. Kun je dit (nog) niet in de App dan is een schriftelijk bewijs ook toegestaan.

2. Herstelbewijs
Via de CoronaCheck-App kun je een herstelbewijs downloaden. Dit kan als je in de afgelopen 6 maanden corona hebt opgelopen.

3. Testen Voor Toegang toegangsbewijs
Op ruim 125 locaties in Nederland kun je eenvoudig én gratis een test laten uitvoeren. Binnen een uur weet je het resultaat en krijg je een koppeling naar de CoronaCheck-app. Met dit coronatoegangsbewijs, een ID-bewijs én je concertkaartje meld je je vervolgens aan de entree. Deze test kan je eenvoudig en gratis laten afnemen via de website https://www.testenvoortoegang.org/ 
Dit testen moet gebeuren binnen 24 uur voor aanvang van het evenement.

In Nederland informeren en adviseren de RIVM (Rijksinstituut Volksgezondheid en Milieu) en VNPF (Vereniging Nationale Podia Festivals) ons over nieuwe ontwikkelingen. Daarnaast volgen we het advies op van de lokale overheid, gemeente Weert.

Als een concert afgelast wordt, krijg ik dan mijn geld terug?
Ja natuurlijk, zodra een concert bij ons afgelast wordt, krijg je je volledige ticketprijs teruggestort.

Als ik verhinderd ben op de nieuwe datum, krijg ik dan mijn geld terug?
Ja natuurlijk, we sturen je in de mail alle informatie m.b.t. het terugkrijgen van je ticketprijs. Let wel op: Je kunt alleen een volledige bestelling terugvorderen, niet losse tickets (bijvoorbeeld 2 van de 4 tickets).
We zetten in de mail een deadline tot wanneer je je gegevens door kan geven, na deze deadline ontvang je binnen 5 werkdagen je geld terug op je rekening. We hopen hierbij wederom op jullie geduld en begrip.

Kan ik mijn tickets retourneren? 
Nee helaas niet, voor alle evenementen die gewoon door gaan (na juni) kun je je tickets niet retourneren. We raden je aan als je tickets over hebt of niet kunt om ze te verkopen in het Facebook event van het desbetreffende concert of via www.ticketswap.nl.

________________________________________________________________________________________________