Placeholder for Schermafbeelding 2022 11 04 om 11 58 45Schermafbeelding 2022 11 04 om 11 58 45
vr 28 aprRock

Van Hagar, Suits Me Right, The Leftovers & Millroad

Voorverkoop
€ 10,00
Dagkassa
€ 13,00
Zaal open
19:30 uur
Start show
20:00 uur

Hoe toevallig is het dat 4 collega's allemaal in een afzonderlijke band spelen? Het idee kwam snel om een avond te knallen op het podium bij De Bosuil, daar zeggen wij geen nee tegen! Zo werd Working Mates On Tour geboren. Deze avond staat in het teken van de bands Van Hagar, Suits Me Right, The Leftovers en Millroad.

Van Hagar:

Op 6 oktober 2020 verloor de wereld gitaarheld, Edward Lodewijk van Halen - beter bekend als Eddie van Halen. Van Hagar heeft hem altijd als levende legende gezien en is in de Benelux en Duitsland dé tributeband die zowel de ‘David Lee Roth-Era’ als de ‘Sammy Hagar-Era’ met grote overtuiging neerzet. Zo’n beetje in een 51/50 verhouding ;-)
Uniek bij deze band is - naast het treffende gitaarwerk en de onderscheidende lead vocals - het strakke koorwerk én de typische piano’s/keyboards bij de grote hits. En aan de basis staat een ritmesectie die met veel eerbied en kracht die typerende feel van Alex van Halen en Michael Anthony neerzet. Van Hagar trad al enkele keren op bij Graspop Metal Meeting, speelt sinds jaar en dag in de ‘Legends of Rock-tour’ en is zeer regelmatig op grote (tribute-) rockfestivals in Nederland, België en Duitsland te vinden. Met onder andere leden van Ayreon, Praying Mantis, Terra Nova, Vandenberg en Aquila.

Suits Me Right:
Na zijn rol in de Graaf van Horne musical werd het weer eens tijd voor Jean Stassen om een lekkere rockband te beginnen. Hij vond in bassist Jules van Bussel een lotgenoot. Daarnaast Frank Jacobs op toetsen/sax en Dave Geurtjens achter de drums. De van Watts In A Name bekende gitarist Ard Houtappels heeft de band gecompleteerd. Het repertoire van Suits Me Right bestaat uit oude en nieuwe rocknummers, in meerdere stijlen en talen, van onder meer Bløf, Kensington, Toten Hosen en Jackson Browne.

The Leftovers:
5 muzikanten uit de regio Weert/Baexem, elk met ruime ervaring in verschillende stijlen.In 2019 vonden zij elkaar in de blues, waarna in 2020 hun eerste optreden plaatsvond. Een week erna kwam Covid.. Maar nu zijn de mannen weer gretig om de podia te betreden met hun mix van Traditional Blues en bluesrock. Een eigen interpretatie van andere stijlen wordt niet uit de weg gegaan.

Lees meer

Millroad:
De vijfkoppige band Millroad laat het publiek kennismaken met zijn favoriete hits uit de jaren 70 en 80. De muzikanten bogen samen op zo’n 200 jaar speel- en podiumervaring in binnen- en buitenland. “We zijn allen liefhebbers van de rock en countryrock sound van de jaren 70 en 80. Muziek van Eagles, Doobie Brothers, The Allman Brothers, The Rolling Stones en CCR spreekt ons allen aan. Met een eigen kleur en geluid brengen we rock en close harmony uit de zeventiger en tachtiger jaren. Onze muziekkeuzes vullen elkaar goed aan en met vijf verschillende stemmen hebben we een groot bereik.” De tijd van de vetkuiven hebben we achter ons liggen. Maar tijd om achter de geraniums te gaan zitten, hebben we nog lang niet... Gas erop !!!

Genre

Bekijk ook

Membercard
Placeholder for DSC 6683 BEATE GRAMSDSC 6683 BEATE GRAMS
zo 30 junBlues

Jason Ricci and The Bad Kind

Bekroonde Amerikaanse zanger en mondharmonicaspeler

Membercard
Placeholder for Web Logo Quadratisch 2018 kopieWeb Logo Quadratisch 2018 kopie
za 30 novRock

Kings of Floyd

Beleef de magie van Pink Floyd met de Kings Of Floyd!

Uitverkocht
Uitverkocht
Placeholder for The Fortunate Sons persfoto 1The Fortunate Sons persfoto 1
zo 10 novRock

The Fortunate Sons

Dé CCR-tribute band!

Uitverkocht
Uitverkocht
Placeholder for The Fortunate Sons persfoto 1The Fortunate Sons persfoto 1
vr 6 decRock

The Fortunate Sons

Dé CCR-tribute band!

Volledig programma

Nooit meer een
optreden missen!

Ontvang programma updates en belangrijk
nieuws in je mailbox of whatsapp

Laatste nieuws

Meer nieuws

Bezoekers info

Meer bezoekersinfo

Zoek in programma

Kies een type of genre

Kies een maand