geweest

Wille & the Bandits

zondag 10 oktober , start 16:15 / open 15:00 € 12,- / € 15,-

Wille & The Bandits keren terug naar Weert met een gloednieuwe line-up die hun immense en meeslepende geluid nog krachtiger maakt door van een trio naar een viertal te gaan.
De band zal nu een schreeuwende Hammond-orgel en een tweede gitaar hebben.

Wille wordt bijgestaan ​​door Finn McAuley (drums & percussie), Harry Mackaill (bas, ukelele & zang en Matthew Gallagher (keyboards, gitaren, percussie & zang).
Allemaal indrukwekkende muzikanten!

Wille & The Bandits slagen erin om muzikale diversiteit te omvatten, wat hun muziek zo aantrekkelijk maakt.
Ze adopteren de muzikale essentie en nostalgie van de late jaren 60 en 70 en mixen rock ‘n roll met een eigentijdse benadering, waarbij ze elementen van wereldmuziek en dansmuziek combineren, wat allemaal iets unieks creëert.

WATB heeft getourd met onder meer Deep Purple, Status Quo, Joe Bonamassa, het John Butler Trio en Warren Haynes en in 2019 stonden ze met verve op het Bospop festival in Weert.

 


 

Huishoudelijk mededeling:
In verband met het popfestival FestiFallz dit weekend op sportpark Boshoven is De Bosuil en het naastgelegen parkeerterrein niet bereikbaar voor bezoekers van onze concerten.
Ons advies is om de auto te parkeren aan de overzijde van Ringbaan-West, bij de parkeerplaatsen van de meubelzaken, drankhandel, etc aldaar òf een paar meter verder in de wijk. (roze cirkels onderstaande afbeelding)
Vanuit daar is het een paar minuten lopen naar De Bosuil.

Kom je met de fiets?
Volg dan de bordjes voor fietsers naar FestiFallz en rijd vervolgens naar het poppodium.
Je fiets parkeren kan op ons eigen terrein.

 

 


Je kan een concert bij De Bosuil bezoeken als je:

1. Volledig gevaccineerd bent
of
2.  Een herstelbewijs hebt (in de afgelopen 6 maanden corona gehad hebt)
of
3. Een Testen Voor Toegang toegangsbewijs hebt.

Deze drie mogelijkheden kunnen getoond worden in de CoronaCheck-App op je smartphone (geüpdatete versie). Kun je dit (nog) niet in de App dan is een schriftelijk bewijs ook toegestaan.
Meer informatie: klik hier