geweest

Wieërter Queen Daag

zaterdag 26 mei start 19:30 / open 19:00 € 2,50,-

Queen, een van de meest succesvolle rockbands in de geschiedenis, staat bekend om haar uitmuntende muzikaliteit, haar ingenieuze harmonieën, arrangementen en sterke live performance, die vooral te danken is aan de excentrieke frontman Freddie Mercury.

Kortom, een tribute aan deze Britse band resulteert onherroepelijk in een mooie muziekavond. Het bewijs hiervoor is vorig jaar al geleverd tijdens het debuut in café Harmonie, waar lokale muzikanten met bekende Queen-hits de tent op zijn kop wisten te zetten.

Op veler verzoek organiseert Stichting Geweldjig daarom nog een keer De Wieërter Queen Daag, en deze keer in de eigen poprocktempel. Een vijftiental bands en muzikanten uit de regio, jonge en meer ervaren performers, presenteren elk drie nummers uit het zeer tot de verbeelding sprekende portfolio van Queen.

Een must voor muziekliefhebbers uit Weert e.o. en voor iedere ware Queen-fan!
Dit evenement komt tot stand dankzij de medewerking van: Joss Mennen, Vido, Freddie’s Finest, Ten pickles for Johnny, BAB, ut Mehari’s Kwartet, Toeën met zieëne zoeën, Ivonne – Wendy & Joerik, BIO, Von en Ome Wullum, Q-wieen, Eleven Dirty, Hope Less, dj JeanN, Fair Phillis.

De opbrengst van dit evenement gaat naar het goede doel, entree is €2,50 (incl. consumptie)