geweest

Weert HARD!

zaterdag 21 oktober start 20:00 / open 19:30 € 6.00,- / € 8.00,-

Weert HARD! is een jaarlijks terugkerend festival voor metal, hardcore, punk en rock bands uit Weert en omgeving. Deze editie met opnieuw 6 steen harde bands.

Stab by Stab

Deze ervaren band gaat de Bosuil op zijn grondvesten schudden. Passie, energie, zwaar, donker kortom HARDCORE!

 

SanQuin 

Onvervalste rock met een strakke ritmesectie, luide gitaren en ruige vocalen. SanQuin deinst er niet voor terug om zijn eigen geluid te laten horen. Ze houden van muziek die recht voor z’n raap, simpel en doeltreffend is.

 

Blood of Kings 

Oldschool hardcore gecombineerd met het beste van Eurocore en 80’s crossover dat is Blood Of Kings. Deze gecombineerde stijlen zorgen ervoor dat je elke keer weer vastgegrepen en meegesleurd wordt in de commotie. Blood Of Kings maakt hardcore zoals het bedoelt is; hard, snel, grof en smerig.

 

Puyn

Aanstekelijk liedjes die veel te hard gespeeld worden. Liedjes die je mee wilt schreeuwen tot je stembanden schor zijn. Rapteksten die je tong afrollen op energieke punk en metal muziek. Dát zijn natuurlijk de jongens van Puyn. Met hun rap, punk en nu- metal muziek gegarandeerd een Puynhoop.

 

Rhei 

Intense muziek met een smerig randje, die schuurt en wringt en je zeker niet onberoerd laat. Een eigenzinnige band die je live zeker mmoet checken.

 

ProFail

Terechte winnaars van ‘Van Horne Pop 2017’ staan dit jaar op Weert HARD! Deze alternatieve metal band uit Weert zal op zaterdag 21 oktober gaan knallen als opener.

 

DJ Gun 

Ook dit jaar zal DJ GUN er weer bij zijn. Met zijn metal en hardcore op vinyl en af en toe per ongeluk wat foute muziek zal hij jullie wakker houden tijdens de pauzes. Kortom even dat momentje voor jezelf om helemaal los te gaan of juist tot jezelf te komen.