geweest

Weert Hard

zaterdag 20 oktober , start 20:30 / open 20:00 € 7,- / € 9,-

Weert HARD! is een jaarlijks terugkerend festival voor metal, hardcore, punk en rock bands uit Weert en omgeving. Het eerste gedeelte van de line-up kunnen we alvast bekend maken:

Blood Of Kings is hardcore zoals het hoort: Alsof zestien Sloveense bouwvakkers met talloze jaren ervaring en een fors drankprobleem je edele delen bewerken met Makita klopboormachines!!! Bring it en vergeet je kruisbeschermers niet…

De tweede band is Velozza! Rauwe ouderwetse knepper in de lijn van Slayer, Exodus en Metallica (van toen Metallica nog rauwe ouderwetse knepper was)

Godenbloed, Kenners noemen het blackened, sludge metal met doom- en post-metal invloeden, voor leken betekent dat zoiets als een genadeloos heftige dikke muur van geluid. Just how we like it!!!

De mannen en dame van Defeated Decade hebben de afgelopen jaren niet stil gezeten en mogen zijn met recht de vaandeldragers van de 0495 scene. Verwacht een dikke mix van moderne en old-skool hardcore met een sterke mening.

Upbeat oldschool hardcore-punk . Deze heren brengen de punk weer terug in de Hardcore, dat is Superhero Status. Ze hebben onder andere in het voorprogramma gestaan van Comeback Kid, H2O en Expire.

Murdercrow
Kei harde rock!!

DJ GUN
Metal, hardcore, rock en foute klassiekers op vinyl. Als hij geluid maakt, dan het liefste hard, kneiterhard!