geweest

Voltage

zondag 29 april start 16:00 / open 15:00 € 10,- / € 13,-

Voltage is een 70’s rock ‘n roll band uit Brabant. Op 9 september 2017 verschijnt hun tweede album Around The Bend. Vette bluesrock is nog altijd het basisingrediënt maar dit keer aangevuld met snufjes Americana en country. Net iets rijper en smaakvoller.

“Alles wat we willen zeggen, wat we meemaken én hebben meegemaakt staat op onze nieuwe plaat!” aldus frontman Dave Vermeulen. “Songs over hoe we vrienden zijn geworden, verlies van dierbaren, de late en lange ritten terug naar Brabant na optredens en andere persoonlijke verhalen. En natuurlijk een gezonde dosis Rock & Roll”.

Grim Tim kookt een brouwsel van alternative rock en blues rock en laat je niets anders doen dan swingen. Alsof je een bar binnenloopt tijdens een Tarantino en iemand staat op het punt een bargevecht te beginnen.

De heren hebben in het verleden een tour gedeeld met de heren van Birth of Joy, was op podia te vinden met Wolfmother, Editors en zelfs De Dijk. Daarnaast was de band een van de grote Popronde-krijgers van 2017 met maar liefst 32 steden.