geweest

Voltage

zondag 25 oktober , , start 16:15 / open 15:00 € 10,- / € 13,-

Het concert van Voltage dat gepland stond op zondag 25 oktober 2020 zal verplaatst gaan worden naar 2021 vanwege de aangescherpte Corona-maatregelen.
In overleg met De Bosuil is dit de nieuwe datum:

Zaterdag 12 juni 2021 (dezelfde tijden)
Gelukkig! Kaarten voor 2020 blijven geldig voor 2021.

Alle kaartkopers hebben een mail ontvangen (check ook je spambox!).


 

Dave Vermeulen, frontman en leider van de band Voltage, vond het tijd om terug te gaan naar waar zijn liefde voor muziek ooit begon. Met z’n vieren in één ruimte, live opnemen, press ‘record’ en werken met de beste take. Op 1 mei 2020 brengen de mannen van Voltage hun derde studio album uit genaamd ‘Its About Time’.

Voltage vindt het tijd en zeer belangrijk dat er nog pure muziek wordt gemaakt én van zich laat horen. Een plaat met een rode draad, waar songs worden verteld als verhalen en waar het album in zijn geheel een kloppend boek is. De lyrics zijn geschreven door Dave en gaan onder andere over het positieve en de struggles van een gepassioneerde muzikant. Tijdens de repetities samen met de band zijn de songs verder uitgewerkt om vervolgens in de studio de magie te laten gebeuren. En dat hoor je!

Voltage maakt nog steeds muziek in de stijl van Southern Rock, Blues Rock én de Americana vibe zal je in een aantal songs zeker weer terug horen. Het afgelopen studio album ‘Around The Bend’ dateert alweer van september 2017. Dus naast dat het tijd is dat de wereld hoort waar muziek eigenlijk uit is opgebouwd – back to square one – werd het voor de mannen sowieso weer tijd om een nieuw album uit te brengen!

Dave begon zijn carrière met zijn eigen band Voltage in 2011 en had zijn eerste doorbraak bij het grote publiek tijdens het avontuur van The Voice Of Holland seizoen 2015/2016, waar hij uiteindelijk tweede werd. Hij koos heel erg bewust om met de band Voltage door te gaan. Waarna vele clubshows en fantastische festivals volgde!