fbpx

Voltage

zondag 25 oktober , , start 16:15 / open 15:00 € 10,- / € 13,-

Dave Vermeulen, frontman en leider van de band Voltage, vond het tijd om terug te gaan naar waar zijn liefde voor muziek ooit begon. Met z’n vieren in één ruimte, live opnemen, press ‘record’ en werken met de beste take. Op 1 mei 2020 brengen de mannen van Voltage hun derde studio album uit genaamd ‘Its About Time’.

Voltage vindt het tijd en zeer belangrijk dat er nog pure muziek wordt gemaakt én van zich laat horen. Een plaat met een rode draad, waar songs worden verteld als verhalen en waar het album in zijn geheel een kloppend boek is. De lyrics zijn geschreven door Dave en gaan onder andere over het positieve en de struggles van een gepassioneerde muzikant. Tijdens de repetities samen met de band zijn de songs verder uitgewerkt om vervolgens in de studio de magie te laten gebeuren. En dat hoor je!

Voltage maakt nog steeds muziek in de stijl van Southern Rock, Blues Rock én de Americana vibe zal je in een aantal songs zeker weer terug horen. Het afgelopen studio album ‘Around The Bend’ dateert alweer van september 2017. Dus naast dat het tijd is dat de wereld hoort waar muziek eigenlijk uit is opgebouwd – back to square one – werd het voor de mannen sowieso weer tijd om een nieuw album uit te brengen!

Dave begon zijn carrière met zijn eigen band Voltage in 2011 en had zijn eerste doorbraak bij het grote publiek tijdens het avontuur van The Voice Of Holland seizoen 2015/2016, waar hij uiteindelijk tweede werd. Hij koos heel erg bewust om met de band Voltage door te gaan. Waarna vele clubshows en fantastische festivals volgde!

Het voorprogramma wordt verzorgd door Outside Revelation
Outside Revelation is een Heavy Groove Rock band met een vooruitstrevende sound . Ze hebben al het goede van de 70’s gepakt en dit in een moderne stijl gegoten. Maar het allerbelangrijkste, ze hebben er een hoop groove aan toe gevoegd!

Invloeden van o.a. My Midnight Creeps, The Damn Truth, Rival Sons & Blackberry Smoke

Dit concert is een MEMBERCARD show.
Wat dit betekent?
Dat de eigenaar van zo’n speciale pas bij dit concert naar binnenkomt zonder entreeticket aan te schaffen.
Hoe dit werkt en meer kun je lezen op www.debosuil.nl/membercard .