geweest

Vette Knepper

zaterdag 29 december start 19:30 / open 19:00 € 12,- / € 15,-

Echt een begrip in de regio! Een avond met vier bands die Vette Knepper zijn! Harde meedogenloze metal!

Deze vier Duitse heren weten hoe ze Slayer het best kunnen eren. Namelijk met hun band Slayensemble! Met een unieke show en een setlist met klassiekers weten ze een geweldige show neer te zetten. Het podium wordt het altaar en de zaal beeft als de hel!

De show is autenthiek, duister, heavy en strak. Bloody Sabbath zal jong en oud doen verlangen naar de begin dagen van de Heavy Metal. Alles wat heilig is wordt omver geblazen met de zware rifs en de schrijnende zang. Dus kom zien, horen en huiveren als deze ervaren rotten de draad oppakken waar Black Sabbath is opgehouden.

In de afgelopen elf jaar won Ripsaw al de Wacken Metal Battle 2008, speelde ze op Wacken Open Air 2008, brachten ze een demo en een live EP uit. Ze deden al veel optredens in Noord-West Europa, brachten nieuwe nummers uit en een volledig debuutalbum werd de wereld geslingerd. Even bleef het stil. Maar! Na een periode van opladen is Ripsaw terug en hongeriger dan ooit tevoren. Live shows zijn een gokspel wat om lef vraagt. Toon je tanden meer dan OOIT tevoren!

De muziek van Offerblok is moeilijk te labelen, maar hard is het zeker. Psychedelische melodieën, donkere riffs maakt een deel uit van een hypnotiserend ritueel dat je bij de keel grijpt en naar binnen sleept!

Trek de albums van Lynyrd Skynyrd, Black Sabbath en Metallica maar uit de kast en combineer deze en geniet van Diggeth. Deze band is er klaar voor om de echte live experience voor je neer te zetten. Nu is de vraag nog: ben jij er klaar voor?

 

Tijdschema:

19:3020:10Diggeth
20:3521:15Offerblok
21:4022:30Bloody Sabbath
22:5523:35Ripsaw
00:0001:15Slayensemble