geweest

Venice presents: The Pine Mountain Logs

woensdag 11 juli , start 21:00 / open 20:00 € 20,- / € 23,-

De leden van Venice presenteren exclusief: THE PINE MOUNTAIN LOGS 

The Pine Mountain Logs speelt top hits vanaf de jaren ‘60’ tot heden. De band bestaat o.a. uit de leden van de in Nederland immense populaire en uit Californië afkomstige band Venice en speelt – op veel verzoek van de Nederlandse fans – op 11 juli een extra exclusief concert in De Bosuil te Weert.

De leden van dit gezelschap hebben allen in de afgelopen jaren studio-opnamen gemaakt of getoerd met acts als: Roger Waters (Pink Floyd), Don Henley, Phil Collins, Cher, Stevie Nicks, Crosby Stills en Nash, Jackson Browne, Styx, Amerika, Emerson, Lake en Palmer en Sting, om er maar een paar te noemen.

De 4 Lennons (Mark, Kipp, Pat en Michael) staan bekend om hun ongelooflijke harmonieën. David Crosby omschreef deze mannen dan ook niet voor niets als “de beste ‘vocal group’ van Amerika en een van de beste bands die ik ooit heb gehoord.”

Jackson Browne omschreef de mannen als volgt: “Deze jongens kunnen alles zingen van Stevie Wonder tot mijn soort muziek“. En dat is dan ook precies wat de The Pine Mountain Logs doen. Hun repertoire varieert van Led Zeppelin tot Earth Wind and Fire en alles daar tussenin.

Deze band speelt niet alleen de hits van deze wereldberoemde artiesten, maar laat ze zelfs beter klinken dan het origineel, dit alles ondersteund door een stel fantastische topmuzikanten.

‘Get ready to dance, get ready to laugh’, get ready for some Rock & Soul, Get ready voor een aantal van de meest spectaculaire medley’s van wereldartiesten die je ooit hebt gehoord.

Get ready voor de beste coverband in de wereld. ..!

Nu bij dit concert: DE BOSUIL DINNER DEAL

Een compleet avondje uit: een goed concert én lekker genieten van een heerlijk diner. Dat kan vanaf nu bij vooraf geselecteerde concerten door De Bosuil in samenwerking met vier lokale restaurants.

Hoe werkt het?
De Bosuil Dinner Deal (DBDD) is alleen beschikbaar bij een geselecteerd aantal events.
Wanneer een DBDD aangeboden wordt zie je dit op de detailpagina van het concert op onze website.
Via dezelfde website koop je vooraf een concertkaartje én een DBDD-ticket. (per persoon)
Samen gaan we vervolgens de reservering met het restaurant afhandelen.

Op de dag van het concert laat je bij binnenkomst je DBDD-ticket zien en je wordt naar je tafeltje meegenomen; smakelijk!
Het restaurant zorgt ervoor dat alles op tijd bereidt is zodat je niets van het concert hoeft te missen.
Aan het einde reken je alleen de drankjes af; dat is alles.

Waar kun je dan terecht? Wat valt er te smikkelen? Wat is de deal dan?
Klik hier voor meer informatie.