geweest

Van Horne Pop

vrijdag 13 april start 20:00 / open 19:30 € 6,- / € 6,-

Het gaafste muziekevenement van het jaar komt er weer aan: Van Horne Pop 2018! Dit jaar bestaan we 30 jaar, en dit willen we natuurlijk uitgebreid vieren.

Dit jaar zijn er maar liefst twee avonden Van Horne Pop. De eerste avond, 13 april 2018, is het reguliere Van Horne Pop.

In maart wordt er bekend gemaakt welke bands er allemaal meedoen!

Online kunnen kaartjes worden gekocht voor Van Horne Pop. Deze kosten 5 euro excl. 1 euro servicekosten.

De bands die deze avond optreden zijn:

Act 1: Girlsband (pop)
Girlsband is een pop band met 5 top meiden, namelijk: Roos Hermans, Merel Hermans, Sigrid Coumans, Tessa van Leuken, Salma Abidar

Act 2: Kaya & Roxy Gielen (pop)
Bandleden: Kaya Caris, Roxy Gielen

Act 3: Simple way (pop)
De band bestaat uit 4 bandleden: Sophie Spreeuwenberg (zang), Leah van den Wildenberg (gitaar), Sem Nijs (drum) en Kayla Smeets (piano). Ze zitten allemaal op het Philips van Horne.
Al jaren leek het ze leuk om mee te doen aan Van Horne Pop, en dit jaar hebben ze zich voor het eerst opgegeven. Ze spelen in de genre Rock / Pop.

Act 4: Rosalie (pop, indie) 
Rosalie is 17 jaar en heeft altijd al een passie gehad voor muziek. Na een aantal instrumenten te hebben geprobeerd, kwam ze uit bij de gitaar en ontdekte ook hoe leuk het is om te zingen. Nadat ze dit allemaal onder de knie had, wilde ze iets anders proberen en kwam toen uit bij de ukelele.

Act 5: On my way (pop)
On my way is een band die door Muziekgala 2017 is ontstaan, waar we het liedje ‘My way’ speelden. 🎶 Daaruit is ook de naam ontstaan. De band bestaat uit Max Franken (drums), Tessa Klaver (piano), Harm Dings (basgitaar), Renee Klaver (zang), Jens Vossen (elektrische gitaar) en Karsten Belt (saxofoon).

Act 6: NUNCHUCK (pop)
NUNCHUCK is een beginnend bandje uit Weert. Hun doel is zoveel mogelijk mensen te bereiken met hun liefde en passie voor muziek. De bandleden zijn: Vincent Stolwijk,Jennifer Peeters, Indygo Bouwels, Sven Brethouse, Jules Jacobs, Joris Timmermans

Act 7: Marie-Sophie & Tessa (pop)
Tessa en Marie-Sophie kennen elkaar al sinds de brugklas door Voco en hebben sindsdien vaak muziek met elkaar gemaakt. Ze zijn vriendinnen geworden door muziek, wat het maken van muziek alleen nog maar leuker maakt. Het genre wat ze spelen is pop, zowel uptempo als ballads.

Act 8: Hiatus (grunge/rock)
Hiatus is een grunge/rock bandje bestaande uit zanger Levi, gitarist Cas, bassist Marlon en drummer Maan. Ze coveren heart shaped box van Nirvana en daarna doen ze een eigen nummer. Give it up for Hiatus!

Act 9: Dopamine (garage/huiskamer pop)
De bandleden zijn Sophie Spreeuwenberg en Fleur Geurski. Samen vormen ze Dopamine! Dat is namelijk het stofje dat vrijkomt in je hersenen als je gelukkig bent. Het genre van hun muziek is voornamelijk garage pop en huiskamer pop.

Act 10: CHILDMOLESTER (metal)
Bandleden: Jesse Kanters, Max Franken, Joep Greijmans, Luuk Schreurs

Act 11: Useless suspect (hard/classic rock)
Na een avond samenzitten werden de (classic) rock nummers gekozen.
Met Mike Smeets op de bas, Floris Gunter op gitaar, Leah van den Wildenberg met haar stem, Luuk Schreurs op gitaar + tweede stem en Fleur Gurski die erop los slaat achter haar drumstel, zijn wij Useless Suspect

Act 12: Watchin’ Joe (stevige rock)
Watchin’ Joe is een rock band uit de regio weert, ze spelen verschillende rockcovers en zijn ook bezig met een eigen repertoire! Watchin’ Joe bestaat uit Jesse (zang+gitaar) Matthijs (bas), Thomas (gitaar), Dries (drum), Merijn (gitaar)

Act 13: ABBA Tribute (metal)
Na het spelen in bands met vieze gitaren en stemverscheurende vocalen, willen Sven, Matthijs, Jurrian en Coen hun pruttelende liefde voor ABBA naar buiten brengen op Van Horne Pop. De Zweedse band, een hybride van pop en disco, heeft de jongens in hun vroege jaren laten besluiten een instrument te leren spelen. Om eindelijk een gerechtig eerbetoon aan de band te brengen is dan ook een droom die uitkomt. Met het brengen van de classics My World en Forever hopen de disco-enthousiasten jullie harten een tikje sneller te laten kloppen. Haal je plateauzolen uit de kast en je koters uit de pit, want dansen wordt gewaardeerd.

Tijdens het juryberaad zal winnaar van de publieksprijs 2017 optreden: The Extatic!
The Extatic is een pop, (indie) rockband die covers speelt en daarnaast werkt aan een eigen repertoire. Ze hebben vorig jaar gespeeldbij het concert vanThe Hillbilly moonshiners and friends.