geweest

Van Horne Pop

vrijdag 24 juni start / open 19:30 € 6,50,- / € 7,50,-

Van Horne Pop

Vrijdag 24 juni barst het feest los in de Bosuil. Ook dit jaar vindt hier het geweldige Van Horne Pop weer plaats. Al jaren is VHP hét muziekevenement waar beginnende bands van de Weerter scholen de mogelijkheid krijgen om te laten zien wat ze in huis hebben, ‘de springplank voor aanstormend talent’. De winnaar van de ‘battle of the bands’ wordt beloond met een mooie prijs. De organisatie houdt nog even geheim wat er te winnen valt …

De artiesten staan te popelen om jou te vermaken met hun muziek en kijken ernaar uit om je een onvergetelijke avond te bezorgen. Alle genres zijn welkom, zodat het een feest wordt voor iedereen. Genoeg variatie dus! We hebben wederom een scala aan spetterende acts voor jullie in petto. Het zal een veelbelovende 32e editie worden met een avondvullend programma.

Ben je enthousiast geworden en wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Vergeet dan zeker niet om onze Facebookpagina (Van Horne Pop)/Instagram (vanhornepop) in de gaten te houden. Hier zal de informatie over de deelnemende bands en duo’s worden gedeeld.

Op verzoek van de schoolleiding wordt er deze avond geen alcohol geschonken.