geweest

Tyler Bryant & the Shakedown

maandag 11 november , start 20:15 / open 19:30 € 10,- / € 13,-

Deze rockers uit Nashville timmeren al sinds 2009 aan de weg en hebben er inmiddels een mooi parcours op zitten. Niet alleen hebben ze al drie albums en twee EP’s de wereld in gestuurd. Ze hebben de afgelopen jaren ook de wereld rondgetoerd met grote namen als Aerosmith, AC/DC en Guns ‘n Roses.

Er is iets dat Tyler Bryant & The Shakedown hebben geleerd van de enorme shows die ze hebben gespeeld als ondersteuning van AC/DC en Guns N ’Roses de afgelopen jaren, Bryant noemt het “the cannonball approach”. Een kanonskogel heeft maar een kans om alles te geven en dat wil Tyler Bryant samen met The Shakedown ook doen.

Met een nieuw album op zak ‘Truth and Lies’ is de band klaar om De Bosuil op zijn kop te zetten!

Het voorprogramma wordt verzorgd door Outside Revelation
Outside Revelation
is een Heavy Groove Rock Band met pakkende songs die gedreven worden door een pompende ritmesectie. Gevoelig gitaarwerk gaat vaak over in ruige riffs waarbij de zang een hoofdrol opeist door zijn eigenzinnige melodie. De sound is uniek en herkenbaar en stilstaan is geen optie door de diepe groove. Hun muziek gaat door diepe dalen maar neemt je ook mee naar de hoogste pieken! Outside Revelation gaat voor groots met hun muziek, sound en looks.