geweest

Tygers Of Pan Tang

zondag 17 november , start 16:15 / open 15:00 € 12,- / € 15,-

Tygers Of Pan Tang heeft eigenlijk geen introductie nodig. Deze Engelse band bestaat sinds 1978 en is samen met bands als Iron Maiden, Saxon en Def Leppard een belangrijk onderdeel van de New Wave Of British Heavy Metal. Albums als ‘Wild Cat’, ‘Spellbound’ en ‘Crazy Nights’ zijn klassiekers, maar ook met het recente ‘Tygers of Pan Tang’ (2017) bewijzen de Tygers nog bij de top van de Heavy Metal scene te horen!

Als graag geziene gast op de grote festivals als Rock Hard, Keep it True, Barcelona Rock Fest en Bang your Head zijn we dan ook trots Tygers of Pan Tang uit te kunnen nodigen in De Bosuil!

Het voorprogramma wordt verzorgd door FireForce.

Deze 5-koppige formatie uit België is al sinds 2009 actief in de metal wereld en heeft al het nodige meegemaakt. Verschillende albums en EP’s werden opgenomen en er werd ook geopend voor niemand minder dan Testament tijdens Antwerp Metal Fest. Er hebben al een aantal wisselingen van de wacht plaats gevonden binnen de band maar ook de nieuwe leden weten van wanten. De huidige formatie is dit jaar weer de studio ingedoken en er zit binnenkort dus een nieuw album aan te komen!