geweest

Those Were The Days

zaterdag 2 april , , start 20:30 / open 20:30 € 12,50,- / € 15,-

 

In juni 2019 vond in De Bosuil de eerste editie plaats van een gloednieuwe dansavond: Those Were The Days. Deze succesvolle editie werd in December opgevolgd met een speciale kerst-editie die zo mogelijk nog geslaagder was. Daarom is het tijd voor weer een nieuwe editie!

Hou je ervan om de hele avond te dansen op hits uit de 80’s, 90’s en 00’s?
Dan is Those Were The Days dé avond voor jou. Dance, rock, pop, hiphop, R&B, happy hardcore; alles komt voorbij en er zal volop gedanst worden. Dit alles in combinatie met oldskool videoclips, en decoratie waarmee je je terug in de tijd waant! Dus neem je oude Tamagotchi mee, pak die blauwe mascara uit de kast en dans alsof de tijd heeft stilgestaan!

Met DJ Joep en DJ Phil

De beste DJ’s nemen plaats achter de draaitafels om een super feest te verzorgen met alle danceable hits uit de 80’s, 90’s en 00’s. DJ Joep startte als radio-dj bij de lokale omroep WeertFM, maar is nu beter bekend van Qmusic waar hij op zaterdag het middagprogramma presenteert. Samen met jeugdvriend en mede DJ Phil Aspers van Floor Phillers gaat hij ervoor zorgen dat de avond het feest van de eeuw wordt!

Deze dansavond stond voorheen gepland in 2021 maar is vanwege de coronamaatregelen doorgeschoven naar deze datum.