geweest

Trapper Schoepp

zondag 15 april start 16:00 / open 15:00

Trapper Schoepp is een Amerikaanse zanger afkomstig uit het dorpje Milwaukee in Wisconsin. Met zijn muziek verteld hij verhalen met een rock sound eronder.

Trapper Schoepp is een jonge man van 24 jaar die bevriend raakte met een vreemde en diverse groep personages. Dat kleine leger van schurken en rebellen, zwervers, dromers, soldaten en intriganten bevolken zijn liederen, hun tragedies en komedies, hun levensverhalen zijn te horen in zijn muzikale odes. Trapper Schoepp heeft door de jaren heen een zeer diverse band bij elkaar gevonden waar hij nu steeds succesvoller mee is. Ook is Trapper Schoepp samen met zijn broer Tanner Schoepp actief in de band Trapper Schoepp & The Shades.

Dit hebben verschillende media te zeggen over Trapper Schoepp:

  • “Rootsy, cinematic rock that charms as it soars.” -NPR Music
  • “Rangers & Valentines: Best of the Week, 4/1/16” – Billboard Magazine
  • “This Milwaukee troupe plays alt.country like it’s 1997 and they have something to prove.” -The Austin Chronicle

 

Het voorprogramma wordt verzorgd door Crazy Cult Roadshow:

Op een stormachtige nacht crashte een rondtrekkende circuskaravaan in het Limburgse heuvellandschap. Vier mentaal gestoorden wisten hierbij uit hun kooi te ontsnappen, ontdekten een muzikaal zielsverwantschap en besloten hun eigen roadshow op te zetten. De karavaan zou verder reizen door de duistere uithoeken, bepakt met gitaren, versterkers en microfoons. Niets zal nog veilig zijn en niemand zal ontsnappen aan de vuige rock van deze vier verstotelingen. Een apocalyptische tournee is begonnen. Crazy Cult Roadshow is onderweg.

Met de subtiliteit van ouderwetse B-films dendert deze rockmachine in vol gas, met een sound die klinkt als een smerige cocktail van garage-, stoner-, grunge- en hardrock. Een kwartet met de menige podiumervaring heeft zijn krachten gebundeld om zowel ballen als borsten te laten stuiteren en iedere venue op zijn kop te zetten. Een band die gaat voor venijnige muziek en gestoorde shows, die het smerigste uit de bodem van een aangekoekte ketel wil schrapen. Binnen  nog geen jaar bracht de band twee EP’s uit, stond in de finale van de bandwedstrijd Nu of Nooit, werd geselecteerd voor Popronde en speelde meer dan 40 shows. Inmiddels staat de band aan de vooravond van een eerste volledige albumrelease. Een ervaring die menig podia onveilig maakt, dus… get ready! The apocalyptic ride of rock ’n roll has begun.