geweest

Tommy Gazer

zaterdag 24 juli start 20:30 / open 20:00 € 5,-

“BUITENGEWOON!” is een 5-tal concerten die buiten, in de achtertuin van De Bosuil, georganiseerd zullen worden plus een viertal shows binnen in de zaal. Dus buiten én ‘gewoon’ binnen.
Dit concert zal in de buitenlucht plaatsvinden!


Een set van Tommy Gazer betekent meezingbare refreinen, een hoop energie en stevige gitaren.
De 4-koppige alternatieve rock-band is geïnspireerd door ‘collega’s’ als Biffy Clyro en Alter Bridge. De band uit Weert bestaat uit: Jesse Kanters (zang/ gitaar), Stijn Peeters (gitaar/ achtergrondzang), Tom Bormans (basgitaar) & Jurrian Zandbergen (drums).

Ze stonden in de huidige bezetting al op Bevrijdingsfestival Weert en werden onder de naam Jerry Husk geselecteerd voor Nu of Nooit. Met de nieuwe naam Tommy Gazer is het nu tijd voor hoofdstuk 2.

In augustus 2020 brachten ze hun eerste ep genaamd ” Chapter 2.1″ uit. Met dit album hopen ze een mooie start te maken om ooit op Bospop te mogen staan.

 

Support zal worden verzorgd door The Bohemes. The Bohemes spelen dansbare gitaarmuziek, of “poëtische garagerock in een bontjas” en staan het liefst elke dag op het podium. Dex, Nigel en broers Gabriël en Léon spelen in deze formatie sinds 2020. Met inspiratie van bands als Kings of Leon en Arctic Monkeys bevinden ze zich in de nevel van britpop en indierock. De debuutsingle Von Fisennepark scoorde de indiehit van 2020 van IndieXL.

Tijdschema:
Deuren: 20:00
The Bohemes: 20:30
Tommy Gazer: 21:30

Je kan een concert bij De Bosuil bezoeken als je:

1. Volledig gevaccineerd bent
of
2.  Een herstelbewijs hebt (in de afgelopen 6 maanden corona gehad hebt)
of
3. Een Testen Voor Toegang toegangsbewijs hebt.

Deze drie mogelijkheden kunnen getoond worden in de CoronaCheck-App op je smartphone (geüpdatete versie). Kun je dit (nog) niet in de App dan is een schriftelijk bewijs ook toegestaan.
Meer informatie: klik hier

er is geen deurverkoop, dit in verband met de registratieplicht. Er kunnen tot op de dag zelf ticket(s) online gekocht worden (let wel op dat je een van de drie bovenstaande toegangsbewijzen hebt)