geweest

Tommy Gazer

vrijdag 22 januari start 19:00 / open 18:30 € 5,-

De maatregelen door de overheid zijn verlengd t/m 9 februari.
Daarom hebben we helaas moeten besluiten om vooralsnog alle concerten t/m 9 februari te verplaatsen of te annuleren als we geen alternatieve datum kunnen vinden. We zijn druk aan het puzzelen om geschikte data te vinden.

➤ Heb je een ticket gekocht voor een aankomend concert?
Dan ontvang je in je mailbox (check ook je spambox) meer informatie over het concert zodra we een nieuwe datum hebben of meer informatie hebben.

We hopen hierbij op jullie geduld en begrip.

____________________________________

Een set van Tommy Gazer betekent meezingbare refreinen, een hoop energie en stevige gitaren.
De 4-koppige alternatieve rock-band is geïnspireerd door ‘collega’s’ als Biffy Clyro en Alter Bridge. De band uit Weert bestaat uit: Jesse Kanters (zang/ gitaar), Stijn Peeters (gitaar/ achtergrondzang), Tom Bormans (basgitaar) & Jurrian Zandbergen (drums).

Ze stonden in de huidige bezetting al op Bevrijdingsfestival Weert en werden onder de naam Jerry Husk geselecteerd voor Nu of Nooit. Met de nieuwe naam Tommy Gazer is het nu tijd voor hoofdstuk 2.

In augustus 2020 brachten ze hun eerste ep genaamd ” Chapter 2.1″ uit. Met dit album hopen ze een mooie start te maken om ooit op Bospop te mogen staan.

Deze show behoort tot de speciale Sit Happens shows van De Bosuil. Concerten voor maar 30 personen publiek, intiemer kan het niet!
I.v.m de coronamaatregelen is de horeca tijdens deze concerten gesloten.