Placeholder for Tommy G 22Tommy G 22
za 28 oktRock

Tommy Gazer invites…

Voorverkoop
€ 15,00
Dagkassa
€ 18,00
Zaal open
20:00 uur
Start show
21:15 uur

Tommy Gazer Invites: Een Onvergetelijke en Exclusieve Avond Vol met Gastartiesten en de Nieuwste Muziek!

Kom en beleef de muzikale sensatie van het jaar tijdens de show Tommy Gazer Invites! Deze unieke show brengt een fantastische mix van gastartiesten, exclusieve merchandise en gloednieuwe muziek die voor het eerst ten gehore wordt gebracht. Een show die je als muziekliefhebber echt niet wilt missen.

Een set van Tommy Gazer bestaat uit een boventoon van stevige, galmende rock die wordt aangevuld met melodieuze gitaarrifjes en baslijnen. Aan energie is geen gebrek en dat is duidelijk voelbaar in het publiek, dat gegarandeerd niet stil kan blijven staan. Dit resulteerde in dat de band uit Weert de afgelopen jaren al flink wat shows aan hun portfolio heeft mogen toevoegen. Zo speelde de band onder andere op Festifallz, Bevrijdingsfestival Limburg, Muziekgieterij en de Effenaar en speelde de band shows met onder andere Ten Times A Million en Ramkot.
Deze nieuwe show wordt de grootste clubshow van Tommy Gazer in Weert tot nu toe!

Lees meer

DE GASTARTIESTEN:

Hence The Bravery

Hence The Bravery zijn de New Kids on the block in de Nederlandse punkrockscene. De band bestaat uit Luca Houben (zang, gitaar), Yves Coumans (gitaar), Levy Kösters (bas) en Mike Meijers (drums). Tijdens de pandemie en de eindeloze lockdowns nam de drang om verder te ontsnappen via muziek toe.

Na het uitbrengen van hun eerste EP getiteld ‘Quarterlife Crisis’ zijn ze van plan hun inspanningen in 2023 voort te zetten. De combinatie van hun verschillende muzikale achtergronden staat garant voor een interessante luisterervaring. Pakkende zang, melodieuze gitaren, een pompende bas en keiharde drums omschrijven het geluid van Hence The Bravery in een notendop.

Windup Space

Windup Space staat bekend om hun melodische alternatieve gitaarrock en hun oprechte, emotioneel geladen songs. Strakke producties, sterke zanglijnen en bakken vol energie, maar de openhartigheid waarmee de band persoonlijke thema’s als eenzaamheid en mentale gezondheid behandelt is wat deze jongens pas echt bijzonder maakt. De band opende eerder voor het Britse Gender Roles en het Nederlandse Beachdog, speelde op festivals als Misty Fields en Breda Barst, en schopte het tot de selectie van de Popronde 2020.

No Denial

No Denial is het nieuwste gezicht op de beker van Van Horne Pop. Hun alternatieve rock/hardrock gaf uiteindelijk de doorslag en heeft gezorgd voor hun unieke sound. Met oorverdovende drums, leipe baslijnen en harde gitaarsolo's zorgt no denial voor een gegarandeerd geslaagd optreden. No Denial is ontstaan met de intentie om Van Horne Pop te winnen, maar heeft intussen ook nog opgetreden op het eerste openbare Slagroom & Pudding Festival!Genre

Links

Bekijk ook

Placeholder for FLF liggend HIRESFLF liggend HIRES
za 8 junPop

Feel Like Flying - A Tribute to Racoon

een ode aan de muziek van Racoon

Membercard
Placeholder for Web Logo Quadratisch 2018 kopieWeb Logo Quadratisch 2018 kopie
za 30 novRock

Kings of Floyd

Beleef de magie van Pink Floyd met de Kings Of Floyd!

Uitverkocht
Uitverkocht
Placeholder for The Fortunate Sons persfoto 1The Fortunate Sons persfoto 1
zo 10 novRock

The Fortunate Sons

Dé CCR-tribute band!

Uitverkocht
Uitverkocht
Placeholder for The Fortunate Sons persfoto 1The Fortunate Sons persfoto 1
vr 6 decRock

The Fortunate Sons

Dé CCR-tribute band!

Volledig programma

Nooit meer een
optreden missen!

Ontvang programma updates en belangrijk
nieuws in je mailbox of whatsapp

Laatste nieuws

Meer nieuws

Bezoekers info

Meer bezoekersinfo

Zoek in programma

Kies een type of genre

Kies een maand