geweest

Tommy Gazer – EP Release Show

zaterdag 16 april start 20:30 / open 20:00 € 10,- / € 13,-

De band Tommy Gazer trad eerder op tijdens het bevrijdingsfestival (Weert), wonnen de bandwedstrijd ‘play at Festifallz’ en werden door Festileaks benoemd tot een van de 5 grootste ontdekkingen tijdens Festifallz. Tijdens Festifallz deelden zij het podium met artiesten als Guus Meeuwis, Son Mieux, Within Temptation en meer… Ze verschenen al meerdere malen op L1 tijdens de week van de Limburgse popmuziek en ook bij Kink is Tommy Gazer niet onopgemerkt gebleven. Geïnspireerd door acts als Nothing but Thieves en Biffy Clyro, staat Tommy Gazer voor een energieke avond, een fris geluid en stevige gitaren.

Dit optreden staat in het teken van de EP ‘Until the end of time’ die 15 April zal worden uitgebracht. Ook de al eerder uitgebrachte nummers zullen deze avond natuurlijk voorbijkomen.

De EP en merchandise van de band zal ook te verkrijgen zijn deze avond.

Jesse Kanters (zang/gitaar), Stijn Peeters (gitaar), Jurrian Zandbergen (drums) en Tom Bormans (bass) zijn klaar om er een enorm spektakel van te maken!

 

Headfirst

Headfirst is de perfecte mix van knallende rock en poppy vocalen. In 2016 is de band gevormd door de gezamenlijke liefde voor muziek en sindsdien spelen ze stages door het hele land plat. Enorme aanrader voor fans van Nirvana!

 

The Avery Fallon Band

The Avery Fallon Band is in 2019 opgericht als band random singer-songwriter Elke, maar inmiddels zijn ze veel meer dan dat. In 2021 is debuut EP ‘out of the blue’ uitgekomen waarop de band van zich laat horen. The Avery Fallon Band laat je wegdromen bij ‘Don’t Know How’ en schudt je met alle liefde weer wakker met het stevige ‘Demon’. Grote inspiratiebronnen zijn artiesten als Fleetwood Mac, Florence and the Machine en Joe Bonnamassa, waar de band live ook graag een ode aan brengt.

Black Bottle Riot