geweest

Rob Tognoni

zondag 2 mei start 16:15 / open 15:00 € 12,- / € 15,-

In verband met het Corona virus wordt dit concert afgelast. Iedereen die een ticket heeft gekocht zal automatisch zijn/haar geld teruggestort krijgen.
Dit kan maximaal 7 werkdagen duren (20-04-2021). 

Na een uitverkochte show in corona-setting begin juli 2020 kon een vervolg niet uitblijven: Rob Tognoni komt terug naar De Bosuil!

Deze internationaal vermaarde bluesgitarist wordt ook wel “The Tasmanian Devil” genoemd, verwijzend naar zijn geboortegrond in Australië.
Met zijn swingende bluesrock speelde Rob Tognoni in de afgelopen 35 jaar zowat alle grote bluesfestivals ter wereld plat. Daarnaast leverde hij in het voorjaar van 2020 zijn twintigste (!) album, genaamd “Catfish Cake”, af.

Zijn gevoel voor de bluesrock is vooral duidelijk door zijn geavanceerde speeltechniek. In zijn spel combineert hij klassieke rockelementen zoals power chords en riffs in de stijl van de rockgroep AC / DC met de blues .
Zijn muziek is vooral beïnvloed door muzikanten als BB King en Jimi Hendrix , evenals de reeds genoemde band AC/DC. Bluesrock met ballen dus!