Those Were The Days

vrijdag 23 december , , start 20:30 / open 20:30 € 15,- / € 18,-

Op vrijdag 23 december 2022 komen Joep en Phil terug naar De Bosuil voor een gloednieuwe editie van Those Were The Days.
Met een nieuwe show vol meezingers, videoclips én beleving brengen de DJ’s je terug naar de jaren 80, 90 en 00’s.

In juni 2019 vond in De Bosuil de eerste editie plaats van dé dansavond in De Bosuil: Those Were The Days. Deze succesvolle editie werd in December opgevolgd met een speciale kerst-editie die zo mogelijk nog geslaagder was én ook dit jaar was het weer een feestje. Daarom is het weer tijd voor een gloednieuwe editie!

Hou je ervan om de hele avond te dansen op hits uit de 80’s, 90’s en 00’s?
Dan is Those Were The Days dé avond voor jou. Dance, rock, pop, hiphop, R&B, happy hardcore; alles komt voorbij en er zal volop gedanst worden. Dit alles in combinatie met oldskool videoclips, en decoratie waarmee je je terug in de tijd waant! Dus neem je oude Tamagotchi mee, pak die blauwe mascara uit de kast en dans alsof de tijd heeft stilgestaan!

Met DJ Joep en DJ Phil

De beste DJ’s nemen plaats achter de draaitafels om een super feest te verzorgen met alle danceable hits uit de 80’s, 90’s en 00’s. DJ Joep startte als radio-dj bij de lokale omroep WeertFM, maar is nu beter bekend van Qmusic waar hij op zaterdag het middagprogramma presenteert. Samen met jeugdvriend en mede DJ Phil Aspers van Floor Phillers gaat hij ervoor zorgen dat de avond het feest van de eeuw wordt!