geweest

The Hello Darlins

donderdag 3 februari , start 21:00 / open 20:00 € 10,- / € 13,-

In verband met de nieuwe maatregelen wordt dit concert verplaatst naar een nieuwe datum. We zijn hierover in gesprek met de band.
We brengen je als ticketkoper(s) hiervan op de hoogte via het mailadres waar je je ticket(s) mee hebt gekocht.
We vragen nu aan jullie om nog even geduld en begrip te tonen. Bellen en mailen naar De Bosuil heeft geen zin. Zodra we meer weten houden we je op de hoogte.

Wat gebeurt er als een paar van Canada’s meest gevraagde sessiemuzikanten besluiten iets nieuws te creëren? Dan krijg je The Hello Darlins.
The Hello Darlins is een bekroond collectief van artiesten en special guests. De band combineert al hun vaardigheden en invloeden om een ​​onderscheidende sound the creëren van country, gospel en blues. Ze hebben al samengewerkt met artiesten zoals  Shania Twain, The Crashtest Dummies, evenals wijlen B.B. King en meer!

De buzz begon bijna onmiddellijk nadat het in Calgary, Alberta gevestigde Americana-collectief debuteerde begin 2020. “terwijl Americana UK zei: “Het is geweldig om een ​​band te zien samengesteld door de getalenteerde mensen die normaal gesproken ‘achter de schermen’ te zien zouden zijn.

“Hun elf songs tellende debuut zit op het kruispunt van pop, country, blues en gospel. Er valt weinig aan te merken op deze eersteling want een slecht nummer zult u niet treffen.” (Heaven Magazine, sept/okt 2021)

“Een schitterend geschoolde voice/schrijverstalent dat in combinatie met gerenommeerde sessiemuzikanten Mike Little (keybords) en Murray Pulver (guitars) eenzame innige hoogtes bereikt.” (Keys & Chords, juli 2021)

“Go By Feel is een prachtige, relaxte Americana plaat en het zeer zeker waard om enthousiast over te zijn.” (Festivalinfo.nl, september 2021)

“Pakkende en pure countryliedjes, die bewijzen dat de muzikanten stuk voor stuk een warm kloppend hart hebben voor dit genre.” (Lust For Life, juli/aug 2021)

 

 

 

Black Bottle Riot