geweest

The Dead Daisies

zaterdag 4 december start 21:15 / open 20:00 € 30,- / € 33,-
In verband met het Corona virus wordt dit concert afgelast. De band heeft de tour gecancelled i.v.m. het virus . Iedereen die een ticket heeft gekocht zal automatisch zijn/haar geld teruggestort krijgen.
Dit kan maximaal 7 werkdagen duren.

Beïnvloed door 70’s en vroege 80’s Rock, is het geluid van The Dead Daisies vergelijkbaar met Aerosmith, Bad Company en Foreigner: krachtige zang, bluesy riffs, krachtige melodieën en sterke hooks. Met geweldige muzikanten en spetterende liveshows ontdekken fans over de hele wereld dat rock springlevend is!

Sinds ze in 2013 zijn begonnen hebben The Dead Daisies de rockmuziekwereld veroverd: ze hebben meerdere succesvolle albums op hun naam staan, tourden al met onder andere Aerosmith, Judas Priest, en KISS, én waren headliner op grote festivals als Download, Hellfest en Graspop.

Sinds 2019 is de band verrijkt met de toevoeging van zanger/bassist Glenn Hughes, die we kennen van Deep Purple. Naast hem op het podium staan gitaristen Doug Aldrich (Whitesnake) en David Lowy (Red Phoenix) en achter de drums zit Tommy Clufetos (Ozzy Osbourne). Met het zeer goed ontvangen studioalbum “Holy Ground” (januari ’21) op zak wordt dit een optreden van grandioos formaat!