Ver- plaatst

The Byson Family

zaterdag 14 augustus , start 21:15 / open 20:00 € 15,-

Dit concert wordt verplaatst naar 2022. Alle ticketskopers hebben hier een mail over ontvangen. Zodra er een nieuwe datum is voor 2022 zullen we deze communiceren.

The Byson Family is een Schotse band met als frontman Phil Campbell (zanger van The Temperance Movement), Michael McDaid (bassist van Paulo Nutini), Christian Fleetwood & Chris Russell (The River 68’s) en Allan James (Jon Fratelli). Na lange tijd vrienden te zijn geweest en door de jaren heen samen te hebben gespeeld en geschreven in en rond hun eigen verschillende projecten, voelde de tijd rijp in 2020 om eindelijk hun debuut-LP ‘Kick The Traces’ op te nemen. Deze is in januari 2021 uitgebracht.

Ze zijn ontstaan uit een gemeenschappelijke liefde voor Amerikaanse westkustmuziek. Invloeden van The Band/Neil Young/Springsteen en Teenage Fanclub zijn te herkennen in hun muziek. BBC Radio is alvast enthousiast en de vermelding in het Rolling Stone Magazine is niet onopgemerkt voorbij gegaan. Hun uitverkochte shows in Schotland kregen lovende recensies.

Een niet te missen klepper van formaat met topmuzikanten!