The Byson Family

vrijdag 2 april , start 21:15 / open 20:00 € 15,-

The Byson Family is een Schotse band met als frontman Phil Campbell (zanger van The Temperance Movement) Michael McDaid (bassist van Paulo Nutini), Christian Fleetwood & Chris Russell (The River 68’s) en Allan James (Jon Fratelli)

Na lange tijd vrienden te zijn geweest en door de jaren heen samen te hebben gespeeld en geschreven in en rond hun eigen verschillende projecten, voelde de tijd rijp in 2020 om eindelijk hun debuut-LP op te nemen die laat in de lente / vroege zomer zal verschijnen.

Ze zijn ontstaan uit een gemeenschappelijke liefde voor Amerikaanse westkustmuziek. Invloeden van The Band / Neil Young / Springsteen en Teenage Fanclub zijn te herkennen in hun muziek.

BBC Radio is alvast enthousiast en de vermelding in het Rolling Stone Magazine is niet onopgemerkt voorbij gegaan.

Hun uitverkochte shows in Schotland kregen lovende recensies.

Een niet te missen klepper van formaat met topmuzikanten.


Let op: op de dag zelf is er géén verkoop aan de avondkassa. Alle kaartjes dienen dus vooraf online (via computer/laptop/smartphone) aangeschaft te worden.
Bij dit concert is rekening gehouden met alle Corona-maatregelen. Er worden maximaal 100 bezoekers toegelaten op gepaste afstand en iedereen krijgt een zitplaats aangewezen.