The Babys

vrijdag 19 mei start 21:15 / open 20:00 € 30,- / € 33,-

Een van ‘s werelds meest geliefde classic-rockbands, The Babys, zijn weer bij elkaar na een tussenstop van 30 jaar!
Met een reeks klassieke rock-hits uit de jaren ’70 en ’80 zoals: ‘Isn’t It Time’, ‘Every Time I Think of You’, ‘Back on My Feet Again’, ‘Head First’ en ‘Midnight Rendezvous’, creëerden The Babys enkele van de meest memorabele arena-anthems.

Originele drummer Tony Brock en originele leadgitarist Wally Stocker hebben de band hervormd met een ongelooflijke nieuwe zanger: John Bisaha, wiens zang en bass een perfecte fit zijn. Samen met gitarist Joey Sykes, een gerenommeerde singer / songwriter zijn The Babys helemaal terug! Vorige bandleden John Waite, Jonathan Cain en Ricky Phillips hebben allemaal hun zegen gegeven aan The Babys.

Deze nieuwe vorm van The Babys zorgde voor een instant buzz met hun eerste nieuwe nummer in 30 jaar, met de toepasselijke titel “Not Ready to Say Goodbye”.

Tony Brock, wordt sterk beschouwd als een van de beste drummers ter wereld en speelt met een zeldzame combinatie van gevoel en timing, gecombineerd met een voorkeur om zo hard mogelijk op de drums te slaan. Post-Babys, Brock was een lange tijd lid van de band van Rod Stewart, naast het spelen met Jeff Beck, Bernie Taupin en anderen. Wally Stocker, leadgitarist, een favoriet onder Babys-fans. Stocker voegde zich vervolgens bij Rod Stewart’s band, Air Supply en Humble Pie. John Bisaha, zang / bas – Gezegend met een geweldige stem die ongeveer zo dicht bij de unieke Waite klinkt als je kunt krijgen, bleek Bisaha meteen een hit bij het eerste comeback-optreden van The Babys in juli 2013. Joey Sykes, gitaar – Geboren en getogen in New York. Sykes brengt zijn tijd ook door met het schrijven van muziek in Nashville. Hij kreeg zijn eerste echte smaak van de industrie met de band Boystown en Coward (Elektra Records).

– dit concert stond voorheen gepland op 1 april 2022 –