Placeholder for Babys8x10Babys8x10
vr 19 meiRock

The Babys

Voorverkoop
€ 30,00
Dagkassa
€ 33,00
Zaal open
20:00 uur
Start show
21:15 uur

Een van ‘s werelds meest geliefde classic-rockbands, The Babys, zijn weer bij elkaar na een tussenstop van 30 jaar!
Met een reeks klassieke rock-hits uit de jaren ’70 en ’80 zoals: ‘Isn’t It Time’, ‘Every Time I Think of You’, ‘Back on My Feet Again’, ‘Head First’ en ‘Midnight Rendezvous’, creëerden The Babys enkele van de meest memorabele arena-anthems.

Lees meer

Originele drummer Tony Brock en originele leadgitarist Wally Stocker hebben de band hervormd met een ongelooflijke nieuwe zanger: John Bisaha, wiens zang en bass een perfecte fit zijn. Samen met gitarist Joey Sykes, een gerenommeerde singer / songwriter zijn The Babys helemaal terug! Vorige bandleden John Waite, Jonathan Cain en Ricky Phillips hebben allemaal hun zegen gegeven aan The Babys.

Deze nieuwe vorm van The Babys zorgde voor een instant buzz met hun eerste nieuwe nummer in 30 jaar, met de toepasselijke titel “Not Ready to Say Goodbye”.

Tony Brock, wordt sterk beschouwd als een van de beste drummers ter wereld en speelt met een zeldzame combinatie van gevoel en timing, gecombineerd met een voorkeur om zo hard mogelijk op de drums te slaan. Post-Babys, Brock was een lange tijd lid van de band van Rod Stewart, naast het spelen met Jeff Beck, Bernie Taupin en anderen. Wally Stocker, leadgitarist, een favoriet onder Babys-fans. Stocker voegde zich vervolgens bij Rod Stewart’s band, Air Supply en Humble Pie. John Bisaha, zang / bas – Gezegend met een geweldige stem die ongeveer zo dicht bij de unieke Waite klinkt als je kunt krijgen, bleek Bisaha meteen een hit bij het eerste comeback-optreden van The Babys in juli 2013. Joey Sykes, gitaar – Geboren en getogen in New York. Sykes brengt zijn tijd ook door met het schrijven van muziek in Nashville. Hij kreeg zijn eerste echte smaak van de industrie met de band Boystown en Coward (Elektra Records).

Genre

Links

Bekijk ook

Membercard
Placeholder for Website header 4Website header 4
vr 7 aprRock

The Sha-La-Lee's

De Sha-La-Lee's zijn dé Sha-La-Lee's!

Placeholder for RIP Meat Loaf in black and whiteRIP Meat Loaf in black and white
vr 12 meiRock

Bat out of Hell

Een hommage aan de muziek van Meat Loaf

Placeholder for The creamThe cream
zo 2 aprRock

The Cream of Clapton Band

The very best of Eric Clapton!

Placeholder for DML1DML1
za 11 febRock

Dizzy Mizz Lizzy

Combineer de ‘Fab Four’ met de energie van Led Zeppelin en je hebt DML!

Volledig programma

Nooit meer een
optreden missen!

Ontvang programma updates en belangrijk
nieuws in je mailbox of whatsapp

Laatste nieuws

Meer nieuws

Bezoekers info

Meer bezoekersinfo

Zoek in programma

Kies een type of genre

Kies een maand