geweest

Ten Times A Million

donderdag 21 oktober , start 20:15 / open 20:00 € 10,- / € 13,-

Ten Times A Million is een alternatieve rockband, opgericht in 2016 nadat ze sinds 2012 onder hun vorige naam (Mandrake’s Monster) hebben opgetreden. Hun muzikale stijl en moderne productie kunnen worden vergeleken met Arctic Monkeys, Queens Of The Stone Age en Nothing But Thieves.

De groep speelde meer dan 300+ liveshows, waaronder een after-show voor de Red Hot Chili Peppers, Nothing But Thieves en verschillende showcase-evenementen zoals ” The Global Rock Summit ” in Los Angeles, ” When Copenhell Freezes Over ” in Kopenhagen en Eurosonic in ons eigen Nederland.

In oktober 2018 bracht de band hun titelloze debuut-EP uit, met de eerste single “When The Lights Go Out”. De EP werd opgenomen in de legendarische Air Studios in Londen, in samenwerking met producer Julian Emery en mixer Adam Noble. Ze kregen zendtijd op NPO Radio2, 3FM, Kink FM, Pinguin Radio en meer. Daarna volgde een volle festivalzomer waar ze onder ander op Paaspop, Dauwpop, Zwarte Cross en vele anderen festivals speelde. Hun EP ‘Born Tomorrow’ kwam uit in augustus 2020, waarvan de titeltrack en “Good Times” allebei Kink X-NL zijn geworden. Tevens is de band begin 2020 benoemd tot 3FM Talent. Ook zullen de jongens van Ten Times a Million in 2021 op Pinkpop staan.

Het voorprogramma wordt verzorgd door Blair Jollands
Blair Jollands
is een meeslepende songwriter en artiest. Zijn composities zijn filmisch van opzet en doen denken aan aspecten van Nick Cave’s songwriting, Bowie’s nieuwe geluid en Beck op zijn best. Naast een oor voor weelderige instrumentatie, brengt Jollands zijn bekroonde geluidsontwerpvaardigheden naar zijn muziek, waarbij hij gevonden geluiden en samples opneemt in zijn producties. Hij werkte eerder samen met Boy George en The Strokes producer Gordon Raphael, en bracht albums uit onder zijn alter ego El Hula.

⚡𝐂𝐋𝐔𝐁. 𝐃𝐎𝐍𝐃𝐄𝐑⚡
Elke 3de donderdag van de maand organiseert De Bosuil de concertenreeks: 𝐂𝐋𝐔𝐁. 𝐃𝐎𝐍𝐃𝐄𝐑
Verwacht de meest uiteenlopende jonge, vernieuwende en talentvolle acts. Acts waarvan je over 10 jaar zegt: ‘die heb ik nog ooit gezien in De Bosuil’!
De eerste drie namen die bij deze concertreeks horen zijn: Ten Times a Million , DIRK + HEISA en Queens Pleasure.
 
Wil jij ook SUPER FAN worden van Club. Donder? Voor €30 euro kun je alle 9 Donderconcerten bezoeken én ontvang je een muzikaal gevulde goodiebag.

 


Je kan een concert bij De Bosuil bezoeken als je:

1. Volledig gevaccineerd bent
of
2.  Een herstelbewijs hebt (in de afgelopen 6 maanden corona gehad hebt)
of
3. Een Testen Voor Toegang toegangsbewijs hebt.

Deze drie mogelijkheden kunnen getoond worden in de CoronaCheck-App op je smartphone (geüpdatete versie). Kun je dit (nog) niet in de App dan is een schriftelijk bewijs ook toegestaan.
Meer informatie: klik hier