Supertrap

zaterdag 3 maart start 21:00 / open 20:00 € 13 / vvk € 10

Supertrap is DE Nederlandse Supertramp tribute. Supertrap is in 2013 opgericht en bestaat uit acht ervaren en gepassioneerde muzikanten die al heel wat jaren meedraaien en één gemeenschappelijke wens hebben: de Supertramp Paris-live show van ‘79 integraal op het podium neerzetten. Een eerbetoon aan de band die er in is geslaagd om de perfecte combinatie te maken tussen symfonische rock en popmuziek.

Supertrap is, vanuit de ervaring van de individuele bandleden, zeer goed in staat om de authenticiteit van de nummers te benaderen waarmee het magische sfeertje van weleer wordt opgeroepen.

Alle nummers van de legendarische Paris tour uit 1979 worden uitgevoerd, dus inclusief de tracks die op de recent verschenen live DVD staan. Dat is ruim twee uur genieten van de schitterende combinatie van de Davies- en Hodgson composities. Zo’n beetje alle pareltjes komen voorbij, van the Logical Song, Dreamer, Give a little bit, Breakfast in America tot aan Fool´s Ouverture, School en Crime of the Century, om er een aantal te noemen.