CLUB.DONDER
CLUB. DONDER
Placeholder for Webbanner street komodoWebbanner street komodo
do 18 aprRock

Subterranean Street Society + Komodo

Voorverkoop
€ 10,00
Dagkassa
€ 13,00
Zaal open
20:00 uur
Start show
20:30 uur

Misschien ken je ze al van de Netflix original: 'Ragnarok', waar hun single 'Only Your Sins' op de soundtrack staat, maar de kans is groot dat je ze al een keer live hebt gezien!

Lees meer

Subterranean Street Society windt er geen doekjes om, de Deens-Nederlandse alternatieve rockband brengt rauwe rock met een poëtisch randje en heeft met hun muziek de hele wereld al gezien. De band zit letterlijk en figuurlijk niet stil, ze staan regelmatig op de bühne voor het brengen van hun krachtige en eclectische alternatieve geluid, en werken continu aan nieuwe invalshoeken voor nieuwe muziek. Het trio verwerkt verschillende muziekstijlen in hun songs, met duidelijke invloeden van indie, folk, grunge en rock. In 2023 laten ze het tragische achter zich en stormt de band verder met sterke protestsongs waar je simpelweg niet omheen kunt. Op ‘God Couldn’t Save The Queen’ vraagt zanger Louis zich af waarom we koninklijke families nog steeds op een voetstuk plaatsen, en single ‘Focus On The Melody’ is een razende garagerock track over de stervende spanningsboog van de moderne samenleving. Dat zet de toon goed neer van het aankomende album "BLEEP" en de toekomst van Subterranean Street Society.

-

Wanneer je Komodo zegt dan zeg je; exotic indie-rock & roll. Een brouwsel vol magische spreuken van over de hele wereld, ontworpen om je dag en nacht te laten dansen. Psychedelische rock gepeperd met niet-westerse geluiden en onverwachte instrumenten, geleverd in een killer, high-energy live-show. Een beetje vreemd, een beetje rauw, maar de melodieën blijven nog dagen in je hoofd rondzweven.

Na de release van het debuutalbum in 2019 heeft Komodo op verschillende prestigieuze festivals als Noorderslag en Grasnapolsky gespeeld. In maart 2022 bracht Komodo hun tweede album 'Barbarians' uit. Singles 'Lost Kids' en 'Easy Prey' werden beide hits op o.a. NPO Radio 2, Radio Veronica en 3FM. Easy Prey schopte het zelfs tot ‘Radio 2 TopSong’.

Genre

Links

Bekijk ook

Placeholder for FLF liggend HIRESFLF liggend HIRES
za 8 junPop

Feel Like Flying - A Tribute to Racoon

een ode aan de muziek van Racoon

Membercard
Placeholder for Web Logo Quadratisch 2018 kopieWeb Logo Quadratisch 2018 kopie
za 30 novRock

Kings of Floyd

Beleef de magie van Pink Floyd met de Kings Of Floyd!

Uitverkocht
Uitverkocht
Placeholder for The Fortunate Sons persfoto 1The Fortunate Sons persfoto 1
zo 10 novRock

The Fortunate Sons

Dé CCR-tribute band!

Uitverkocht
Uitverkocht
Placeholder for The Fortunate Sons persfoto 1The Fortunate Sons persfoto 1
vr 6 decRock

The Fortunate Sons

Dé CCR-tribute band!

Volledig programma

Nooit meer een
optreden missen!

Ontvang programma updates en belangrijk
nieuws in je mailbox of whatsapp

Laatste nieuws

Meer nieuws

Bezoekers info

Meer bezoekersinfo

Zoek in programma

Kies een type of genre

Kies een maand