geweest

Stevie Nimmo Trio

zondag 25 februari start 15:30 / open 15:00 € 14.00,- / € 17.00,-

Blues gigant Stevie Nimmo. Stevie is de typische artiest die zichzelf heeft geleerd gitaar te spelen.

Als een van de door de helft van Schotland gerespecteerde ‘Nimmo Brothers’, is Stevie Nimmo al meer dan 15 jaar een bekende en gerespecteerd figuur in de wereld van de blues.

De sfeer zit er meteen in wanneer hij opkomt en de eerste tonen laat horen!

 

Catfish 

Catfish is een blues band die pas actief is sinds 2015. De band is afkomstig uit Sussex, Engeland en bestaat uit 4 bandleden: Kevyn Yates (drums), Dusty Bones (basgitaar), Paul Long (toetsen + zang) en Matt Long (gitaar + zang). Deze Britse blues award winnaars hebben een reputatie opgebouwd als fenomenale live act met een verbazingwekkend goede 22 jarige gitarist.

Blues Matters Magazine had in augustus 2017 dit te zeggen over de band: ‘Catfish are one of the finest live bands in Britain today. The quality of musicianship is outstanding and in Matt Long, they have one of the greatest young guitarists on the scene today’.

 

 

Joost de Lange rock/blues Experience

Zanger/gitarist Joost de Lange heeft zijn eigen rock/blues experience band opgericht. Voordat Joost deze band oprichtte was hij al geen onbekende meer in de blues/rock scene. Hij speelde eerder al in verschillende bands zoals ‘Yes You Did’ waarmee hij vijf albums uitbracht en de Zeeuwse popprijs won. Na enkele bandwisselingen is in 2014 Ramses Donvil op de drums erbij gekomen. In 2015 maakte Mitchell Goor met zijn strakke, groovy baslicks de huidige line-up compleet.

Tijdens hun live-shows wordt een indrukwekkende mix gespeeld van vooral veel eigen werk maar ook covers van Jimi Hendrix, Rory Gallagher en Stevie Ray Vaughan.