geweest

Status Quotes

vrijdag 1 oktober start 21:15 / open 20:00 € 14,- / € 17,-

Vier mannen: twee gitaren, bas en drums. Met een missie om de muziek van Status Quo te eren, die ze allemaal bewonderden en waarmee ze opgegroeid zijn. Vooral de aflevering waarin Quo beroemd werd als de Frantic Four. Wil je nummers horen die Quo nooit live heeft gespeeld? De grootste hits? Of een compleet album? Status Quotes levert het. Ze zijn meer dan een tributeband, ze nemen je mee op een ongelooflijke reis van een boogierock band!

De band werden gestimuleerd en geïnspireerd door de reünietours in 2013 en 2014 van de ‘Frantic Four’, de bezetting waarmee Quo in de jaren 70 wereldfaam kreeg. De gitaristen Toon Eppink en Raymond Nijenhuis wilden het al jaren, maar na het zien van die shows waren ze definitief om: Status Quotes zag het levenslicht.


Voor en na het optreden van Status Quotes staan the Vinyl Twins achter de draaitafels om het optreden met passende muziek te omlijsten. The Vinyl Twins draaien deze avond voornamelijk klassieke (hard)rock, met uitsluitend 7″ vinysingles.


Je kan een concert bij De Bosuil bezoeken als je:

1. Volledig gevaccineerd bent
of
2.  Een herstelbewijs hebt (in de afgelopen 6 maanden corona gehad hebt)
of
3. Een Testen Voor Toegang toegangsbewijs hebt.

Deze drie mogelijkheden kunnen getoond worden in de CoronaCheck-App op je smartphone (geüpdatete versie). Kun je dit (nog) niet in de App dan is een schriftelijk bewijs ook toegestaan.
Meer informatie: klik hier