geweest

Starfish Bowl

vrijdag 17 januari , , start 21:15 / open 20:00

In 2014 kondigde ze het einde van de band aan maar inmiddels is Starfish Bowl weer terug van weggeweest! De Nederweertse muzikanten besloten vorig jaar om de instrumenten toch weer ter hand te nemen en daar kunnen we alleen maar blij om zijn. Wat begon als een groep bluesrockers eind jaren 90 evolueerde zich uiteindelijk tot veel meer dan dat. Inmiddels kunnen we behalve van blues(rock) ook genieten van psychedelische, indie en funk klanken.

De band bracht tijdens haar bestaan 4 albums uit die allemaal zeer goed werden ontvangen door de landelijke pers. Tel daarbij de optredens op o.a. Moulin Blues en Bospop op en je hebt een band die louter bestaat uit ervaren muzikanten die weten wat het is om een goede show neer te zetten!

Het voorprogramma wordt verzorgd door Satisfied

Satisfied, de huismuzikanten van Muziekcentrum de Bosuil. Deze Weertse rockers kennen elkaar al jaren en de band loopt als een goed geoliede machine. Met invloeden als Jim Suhler, Jeff Healey Band en Thin Lizzy kunnen we vele bekende covers verwachten die op geheel eigen wijze gebracht gaan worden!