geweest

Snorrepop

vrijdag 5 april , start 20:00 / open 19:00 € 10,- / € 13,-

Laat die snor maar staan want Snorrepop is terug!

Wat in 2008 begon als een leuk idee, werd in 2009 werkelijkheid; de eerste editie van het indoor popfestival Snorrepop was een feit! Dit betekende de komst van een fris festival in Weert dat lokaal talent een podium gaf en tevens opkomende nationale bands presenteerde aan de jonge muziekliefhebbers uit de regio. Nu, precies 10 jaar later, is het hoog tijd om de snorren weer uit de kast te halen voor een ‘Reunion’ editie. Op vrijdag 5 april 2019 zal Snorrepop terugkeren naar Muziekcentrum De Bosuil!

Kita Menari

Kita Menari is een Nederlandse indieband met een Maleisische naam die vrij vertaald ‘We dansen’ betekent. Prima gekozen, want dansen is wat je wilt doen zo gauw je een van hun catchy indietronicanummers hoort. Met de ep Lagoon maakte Kita Menari vorig jaar een vliegende start: eerste single Young Lovers haalde de top vijf van de Spotify viral charts in Nederland en de UK en werd ook nog eens Topsong op Radio 2. Frontman Micha de Jonge laat zich inspireren door Passion Pit, Phoenix en Empire of the Sun, maar ook Two Door Cinema Club klinkt door in hun vrolijke muziek.

Forgotten Trouble

Forgotten Trouble keert eenmalig terug naar het podium voor een reünie concert. De in 2006 opgerichte band begon ooit op van Horne pop en speelde in 2009 voor het eerst op Snorrepop.

In hun 7 jarige bestaan heeft de band de Paramore covers gedurende de tijd ingewisseld voor eigen werk en hebben ze 2 EP’s uitgebracht. In 2013 werden de laatste noten gespeeld en ging ieder bandlid zijn eigen weg.

Na 6 jaar wordt het drumstel nog één keer afgestoft, de geroeste snaren van de gitaren vervangen voor een verse set en gaat Forgotten Trouble ‘for old time sake’ nog een laatste keer de planken op.

BEAUX

De Utrechtse Indiepopband BEAUX zal jullie blij komen maken met hun aanstekelijke liedjes op Snorrepop 2019!

De liedjes hebben een fijn stemgeluid om bij weg te dromen en speelse melodieën om je nieuwe danspasjes op te oefenen. BEAUX onderscheidt zich door elektronische synthsounds gecombineerd catchy gitaarpartijen en zanglijnen. De eerste single ‘I Don’t Mind’ uit werd door de radio meteen met enthousiasme onthaald. Op 9 september releaste BEAUX hun debuut EP ‘Where This Could Go’, (geproduceerd door Huub Reijnders) in een uitverkochte Cinetol in Amsterdam.

 

FreeStroke

FreeStroke is een vierkoppige rockformatie met een eigen sound en stijl, soms subtiel, dan weer stevig rockend, maar altijd vol variatie en melodieus. Geïnspireerd door bands als Pearl Jam, Bløf, Live, Racoon en Eddy Wally, wat zorgt voor een herkenbare sound met toch een zeer eigen karakter. Kortom: FreeStroke maakt energieke liedjes met een kop en staart, toegankelijk voor een breed publiek!

Kom niet alleen! We hebben groepstickets in de aanbieding. 5 halen 4 betalen. Let op, deze actie is alleen geldig tijdens de voorverkoop.

Kita Menari

Forgotten Trouble 

BEAUX 

FreeStroke