Ver- plaatst

Smash Into Pieces

vrijdag 3 juni start 21:15 / open 20:00 € 15,- / € 18,-

Dit concert is verplaatst naar 2 december 2022.

Met een enorm trackrecord bestaande uit 6 uitgebrachte albums, 29 singles, meer dan 200 miljoen streams op Spotify en met meer dan 100 miljoen views op YouTube, is Smash Into Pieces uitgegroeid tot een van de snelst stijgende Scandinavische alternatieve rockbands tot nu toe. Verwacht een mix van EDM en metal!

In aug 2020 bracht de band niet alleen een album uit, ze brachten het begin van een verhaal uit dat stukje bij beetje via hun muziekvideo’s een wereld onthulde, een digitale wereld, de wereld van ARCADIA! Op weg naar 2021 kondigde de band aan dat het Arcadia-verhaal zou doorgaan. Met filmische afleveringen die zijn gekoppeld aan elk nummer van het nu aankomende album A New Horizon, heeft de band hun plaats gemanifesteerd als een van de toonaangevende producenten van zowel muziek als CGI-geproduceerde muziekvideo-inhoud. Bevestigd voor meer dan 60 liveshows in 2021/2022, waaronder de Worlds Collide Tour” met de reuzen Within Temptation en Evanescence!

 

Support:

JASON WATER, Deze Utrechtse rockers met volvette dance hooks hebben niks te maken met TLC’s hitje uit de jaren ‘90. Als je deze band met hun op Engelse sound geïnspireerde poprock hebt gehoord of gezien, ben je die vergelijking ook snel vergeten. Deze boys klappen keihard binnen met dikke riffs, smerige synths, catchy popvocalen en een bak live-energie die je doet watertanden, handenklappen en hardopzingen tegelijkertijd. De EP PILLARS bezorgde JASONWATERFALLS niet alleen de eretitel 3FM Talent, maar ook een nominatie voor de Edison Pop award 2021, categorie rock. Via de Popronde en Eurosonic Noorderslag maakte de band de nodige kilometers in het livecircuit, met als klap op de vuurpijl een eigen clubtour eind 2021.