Member Card Only
Membercard
Placeholder for Kopia av 01 WITH LOGO 2022Kopia av 01 WITH LOGO 2022
vr 2 decAlternative Rock

Smash Into Pieces

Voorverkoop
€ 15,00
Dagkassa
€ 18,00
Zaal open
19:00 uur
Start show
19:30 uur

DIT IS: SMASH INTO PIECES! Met een enorm trackrecord bestaande uit 6 uitgebrachte albums, 29 singles, meer dan 200 miljoen streams op Spotify en met meer dan 100 miljoen views op YouTube, is Smash Into Pieces uitgegroeid tot een van de snelst stijgende Scandinavische alternatieve rockbands tot nu toe. Verwacht een mix van EDM en metal!

Lees meer

In aug 2020 bracht de band niet alleen een album uit, ze brachten het begin van een verhaal uit dat stukje bij beetje via hun muziekvideo's een wereld onthulde, een digitale wereld, de wereld van ARCADIA! Op weg naar 2021 kondigde de band aan dat het Arcadia-verhaal zou doorgaan. Met filmische afleveringen die zijn gekoppeld aan elk nummer van het nu aankomende album A New Horizon, heeft de band hun plaats gemanifesteerd als een van de toonaangevende producenten van zowel muziek als CGI-geproduceerde muziekvideo-inhoud. Bevestigd voor meer dan 60 liveshows in 2021/2022, waaronder de Worlds Collide Tour" met de reuzen Within Temptation en Evanescence!

Het voorprogramma wordt verzorgd door JASON WATERFALLS + Dream Drop

Jason Waterfalls:,
Deze Utrechtse rockers met volvette dance hooks hebben niks te maken met TLC’s hitje uit de jaren ‘90. Als je deze band met hun op Engelse sound geïnspireerde poprock hebt gehoord of gezien, ben je die vergelijking ook snel vergeten. Deze boys klappen keihard binnen met dikke riffs, smerige synths, catchy popvocalen en een bak live-energie die je doet watertanden, handenklappen en hardopzingen tegelijkertijd. De EP PILLARS bezorgde JASON WATERFALLS niet alleen de eretitel 3FM Talent, maar ook een nominatie voor de Edison Pop award 2021, categorie rock. Via de Popronde en Eurosonic Noorderslag maakte de band de nodige kilometers in het livecircuit, met als klap op de vuurpijl een eigen clubtour eind 2021.

Dream Drop: Met zo'n unieke en krachtige essentie die uit elk nummer straalt, dat een bijna tien jaar lange reis naar de release van het langverwachte debuutalbum - Some You're Gonna Feel Like a Loser But That's Alright van de in Göteborg geboren Emo Rockers Dream Drop is eindelijk de fundering gelegd en wat een fundering is het!
Door gebruik te maken van de complexe, martelende en ontnuchterende realiteit van mentale en emotionele crisisonderdompeling, kan Dream Drop's nieuwste toevoeging aan hun discografie door luisteraars worden gezien als een darkwave en horrorcore-smeltkroes, die voortdurend rond de bands wervelt die al hun wortels hebben in de post-hardcore en emo-kringen.

timings Smash Into Pieces

Deuren open
19:00
Dream Drop
19:30
Jason Waterfalls
20:30
Smash Into Pieces
21:40

Membercard

Dit concert hoort bij de Membercard selectie. Je kan dit concert uiteraard ook bezoeken als je geen membercard hebt!

Genre

Links

Bekijk ook

Placeholder for Bruce Springsteen Getty Images 75504097Bruce Springsteen Getty Images 75504097
za 27 aprRock

The Legend of Springsteen -> The Bruceband

Het beste van Bruce Springsteen gebracht door The Bruceband!

Placeholder for Portland webheaderPortland webheader
za 4 meiIndie

Portland + Isaac Roux + Ise

Voor fans van Fleetwood Mac, Bon Iver en Ben Howard!

Placeholder for LavationLavation
wo 8 meiRock

L.A.vation

LAVATION - It's a Beautiful Day Tour 2024

Placeholder for Band 1Band 1
do 9 meiHardrock

Tyketto

Bekend van de iconische hits "Forever Young", "Wings" en "Seasons"!

Volledig programma

Nooit meer een
optreden missen!

Ontvang programma updates en belangrijk
nieuws in je mailbox of whatsapp

Laatste nieuws

Meer nieuws

Bezoekers info

Meer bezoekersinfo

Zoek in programma

Kies een type of genre

Kies een maand