Placeholder for 8 N0 A0603 778 N0 A0603 77
zo 19 novAlternative Rock

Smash Into Pieces

Voorverkoop
€ 20,00
Dagkassa
€ 23,00
Zaal open
15:00 uur
Start show
16:00 uur

Smash Into Pieces: de Zweedse alternatieve rock/metal act met EDM-invloeden. Smash Into Pieces staat bekend om zijn apocalyptische imago, arena rockgeluid en filmische verhaal. De band verwierf naam en faam middels explosieve optredens met een krachtige mix van metal en EDM. Ze tourden met groepen als Alterbridge, Within Temptation en Halestorm en stond daarmee op de grootste rockfestivals in de wereld.

De toegankelijke nummers nodigen onmiddellijk uit tot meezingen; de winnende combinatie van dansbare grooves en de ruige, verrassend buigzame strot van frontman Chris Adam Hedman Sorbye doet de rest. Met het toetreden in 2017 van de gemaskerde drummer The Apocalypse DJ, voegde de band uit Orebro meer electro/EDM elementen aan zijn muziek toe. APOC is tevens de hoofdrolspeler in het dystopische verhaal dat Smash Into Pieces vertelt in zijn songteksten.

Hun meest recente wapenfeit is hun deelname aan de voorrondes van het Eurovisie Songfestival namens Zweden met het nummer ‘Six feet Under’.

Het support wordt verzorgd door Cyan Kicks

De in Helsinki, Finland gevestigde altrocksensatie, ontstond in 2016 als een kracht van muzikale innovatie. Ze smeden vooruitstrevende rock en mengen genres om hun unieke, moderne geluid te creëren. De band mixt edgy rock met elektronische elementen, waardoor een fris en onderscheidend geluid ontstaat dat resoneert met fans over de hele wereld.
Hun muziek neemt de luisteraar mee in een achtbaan van emoties, met tot nadenken stemmende teksten. Cyan Kicks voedt hun optredens met opwindende energie en zet het podium in vuur en vlam met hun krachtige aanwezigheid en magnetische verbinding met hun publiek. Hun optredens zijn niet zomaar shows; ze zijn een meeslepende ervaring die een blijvende indruk achterlaat.

Genre

Links

Bekijk ook

Placeholder for 4 Judith Hill Ginger Sole Photography4 Judith Hill Ginger Sole Photography
zo 26 meiSoul

Judith Hill & Band

Elke noot vertelt een verhaal van diepe passie en ongeëvenaard talent!

Placeholder for TRESSJANIETRESSJANIE
vr 31 meiRock

Aerosmith by Janie’s Gun en ZZ Top by TreZZ HombreZZ

De avond vol Aerosmith en ZZ Top!

Placeholder for Dom martin 2Dom martin 2
vr 7 junBlues

Dom Martin Trio

Bekroonde artiest uit Belfast, unieke gitaarstijl en 'Belfast Blues'-stem

Placeholder for FLF liggend HIRESFLF liggend HIRES
za 8 junPop

Feel Like Flying - A Tribute to Racoon

een ode aan de muziek van Racoon

Volledig programma

Nooit meer een
optreden missen!

Ontvang programma updates en belangrijk
nieuws in je mailbox of whatsapp

Laatste nieuws

Meer nieuws

Bezoekers info

Meer bezoekersinfo

Zoek in programma

Kies een type of genre

Kies een maand