geweest

Sister Luck – A Tribute To The Black Crowes

zondag 13 december , start 16:15 / open 15:00 € 15,-

Dit concert zal i.v.m Corona verplaatst gaan worden. De nieuwe datum van dit concert is zondag 16 januari 2021. Alle ticketkopers hebben hierover bericht gehad via de mail. 

Er bestaan veel tribute-bands die het kunstje van hun grootmeesters aardig na kunnen doen.  Maar er zijn ook bands die de levende ziel van hun voorbeeld eren én er hun eigen krachten zichtbaar en hoorbaar aan toevoegen. Met die bezieling en drijfveren komen de heren van Sister Luck het publiek meenemen in een flow die muziekliefhebbers niet vaak genoeg kunnen ervaren. En de energie knalt van het podium af!

Rock ‘n’ Roll en Blues zijn de echte smaken die je bij dit optreden tot in de finesses zult proeven. De muzikale chemie van deze band is iets dat je móét ervaren. En de authentieke sounds laten je nog een week na afloop resoneren! Verwacht dus geen standaard bandje dat wel even wat songs naspeelt: het is alles of niks voor Sister Luck.

De grote hits komen uiteraard voorbij, veelal met smaakvolle eigen muzikale toevoeging. Denk natuurlijk aan Remedy, Hard to Handle, Jealous Again maar bijvoorbeeld ook Seeing things, Twice as hard en natuurlijk Sister Luck. Ze staan garant voor een knallende set met 75 minuten heerlijkheid.

Met Sister Luck gaan ze – helemaal vanuit het hart – náár het hart!

Lead vocals: William Finta
Guitars: Ruben Heijster
Guitars: Frits Appel
Keys: Jorick de Kruif
Drums: Bardo Koolen
Bass: Coen Pots