Placeholder for Schermafbeelding 2023 09 01 om 12 28 45Schermafbeelding 2023 09 01 om 12 28 45
za 16 sepPop

Silent Disco Loco

Voorverkoop
€ 15,00
Dagkassa
€ 18,00
Zaal open
21:00 uur
Start show
21:00 uur

Drie kanalen feest? Reken maar van yes!
Wij regelen de DJ’s en jij bepaalt zelf waar je naar luistert. Op deze zaterdag in september kleurt De Bosuil rood, groen en blauw.
Kom en draai je heupen op de beste hits en meezingers van nu, of dans op de altijd lekkere 80's & 90's klassiekers en hitjes van toen: Guilty pleasures, 90’s RnB, rockende alternative, dikke beats en meer, het komt allemaal langs!

Start maar vast met die stembanden trainen en oefen je danspasjes op de badkamer! ⚡️

💙Kanaal Blauw: Silent Vinyl Stage - Wax Attack, Disco Haro - Yuppe Fish
❤️Kanaal Rood: The Ultimate Party Stage: Joep Roelofsen - DJ Beardlock - Snaar P
💚Kanaal Groen: Loco Stage -Aviro - Sander - Stan Alpha

🕺DJ's🕺


Wax Attack 💙
In plaats van praktische usb-sticks of een laptop neemt Wax Attack zware koffers vol met platen en singletjes mee. De collectie is gevuld met discoklassiekers en veel jaren 80 bangers. Gitaarmuziek wordt ook niet vergeten. Het belangrijkste is dat er gedanst wordt. En daar hoort ook headbangen en moshen bij!
Disco Haro 💙
Disco HaRo werd geboren in 1975 in discokelder in Nederweert. Tussen de wasbeurten door werden de eerste plaatjes gedraaid door de toen 8-jarige Harrold en 9-jarige Rob. Het was midden in de jaren 70 en ABBA, the Rubettes en the Sweet bevolkten de hitparades. Een singeltje koste nog 5 gulden en elke nieuwe aanwinst werd gekoesterd. De koppies van de toenmalige buurjongens zijn ouder geworden, het enthousiasme om plaatjes te draaien is echter nog steeds zo fris als toen. Disco HaRo staat garant voor een avondje zingen en swingen.
Yuppe Fish 💙

Voor vele beter bekend als Retro DJ Yuppe Fish, iemand die altijd vele verzoekjes draait. Deze keer geen verzoekjes maar lekker een set met knallers in de Silent Disco, uiteraard van vinyl. Wie komt kei hard me blèren en de dansvloer onveilig maken?

Snaar P ❤️
Snaar P is ondertussen, met al meer dan 10 jaar ervaring, een bekende techno dj in de regio Weert. Hij organiseert ook het bekende concept Ondergronds, waarmee hij de muziek verzorgde op oa Foodstock Weert en al jaren dè festival-kelder Zig Zag onveilig maakt tijdens kermis- en carnavalsvrijdag.
Hij zal zijn beste technoplaten van stal halen, voor een heerlijke dansbare mix van opzwepende geluiden.
Joep Roelofsen❤️
Bij een silent disco hoort gewoon foute muziek. Met zijn ervaring als dj bij Qmusic en de silent disco op Bospop nog in de benen, weet Joep precies welke foute hits het hardst worden meegezongen. Zorg dus dat je fit de Bosuil inloopt!
DJ Beardlock❤️
DJ Beardlock is een rock and roll-kracht om rekening mee te houden. Met een passie voor alles wat met rock, indie, metal en punk te maken heeft, weet Beardlock hoe hij een publiek in beweging kan krijgen met zijn energieke sets. Beardlock, een veteraan in de muziekscene, heeft zijn vaardigheden door de jaren heen aangescherpt, waardoor hij een meester is geworden in het lezen van een publiek en precies weet wat ze willen horen. Of het nu gaat om stuwende gitaarriffs of anthemische refreinen, Beardlock weet het feest de hele avond gaande te houden.

Stan Alpha 💚
With a VISION and a MISSION’ brengt Stan Alpha dance op een presenteerblaadje. Geniet van een energieke set door de wereld van elektronic dance music.
Aviro 💚
Aviro! De knaller voor in de club maar ook voor op een gezellige silent disco! Maak je klaar voor zijn set vol verassingen.
Sander 💚
Verwacht R&B classics, house classics en disco en de klassiekertjes in een nieuw jasje!

(Koptelefoons zijn inbegrepen)


Placeholder for Silent Disco Loco flyerSilent Disco Loco flyer

Genre

Bekijk ook

Placeholder for GP1 1GP1 1
za 2 novPop

Gers Pardoel

Iedereen is met Gers meegegaan en achterop zijn bagagedrager gesprongen!

Placeholder for FLF liggend HIRESFLF liggend HIRES
za 8 junPop

Feel Like Flying - A Tribute to Racoon

een ode aan de muziek van Racoon

Placeholder for Avatar lightAvatar light
zo 15 decPop

Classic Hits in Concert

avondvullende show met ultieme meezingers, maar ook parels uit de Top2000.

Placeholder for 322373571 681818743687044 4514740890337723798 n322373571 681818743687044 4514740890337723798 n
vr 29 novPop

ABBA Gold

Een hommage aan ABBA

Volledig programma

Nooit meer een
optreden missen!

Ontvang programma updates en belangrijk
nieuws in je mailbox of whatsapp

Laatste nieuws

Meer nieuws

Bezoekers info

Meer bezoekersinfo

Zoek in programma

Kies een type of genre

Kies een maand