geweest

Seventh Heaven

zaterdag 24 februari , , , start 20:30 / open 20:00 € 5.00,- / € 8.00,-

Het begon allemaal in februari 2008 toen 3 Nederweertse bands een evenement organiseerde onder de naam ‘ Seventh Heaven’ . In elke band speelt namelijk een persoon uit hetzelfde gezin; Mirjam Sieben (The Dirty Denims), Paul Sieben (Nem-Q) en Ivo Sieben (The Electrophonics).

Na een succesvol eerste event is het 10 jaar na dato weer tijd om Weert even lekker wakker te schudden met deze drie diversen bands.

 

The Dirty Denims

De band The Dirty Denims bestaat uit twee zweterige kerels en twee sexy rockchicks. Hun muziek is een mix van hardrock, rock ‘n roll, powerpop en een vleugje punkrock. Geïnspireerd door onder andere AC/DC, Joan Jett, Blondie en The Ramones.

Vrolijk gitaargeweld met hier en daar een orgeltje. Live zijn ze op hun best; een energiek spektakel van een band die plezier uitstraalt, oog heeft voor het publiek en zichzelf vooral niet te serieus neemt!

 

Nem-Q

Deze progressieve rock band is al meer dan 10 jaar actief in de muziekwereld. Ondanks deze leeftijd weten zij iedere keer een stap vooruit te zetten en verder te komen in het creëren van een eigen geluid. Het laatste nieuwe album van de band kwam uit in januari 2017, viel goed in de smaak bij het publiek en heet ‘Fault Lines’.

De band bestaat uit 5 bandleden: Paul Sieben (gitaar + zang), Mark Reijven (gitaar), Maarten Meeuws (bas), Dennis Renders (toetsen + achtergrond zang) en als laatste Twan Bakker (drums + percussie).

 

The Electrophonics

Swing, swing en nog eens swing. Als een rollende swingtrain dendert een optreden van The Electrophonics voort. Gitaar en piano in combinatie met de Phonics Horns zorgen samen voor een gedoseerde soloverdeling. De contrabas en swingdrums zorgen voor een strakke basis. En natuurlijk zanger en gitarist Stephen Hermsen, de swingende podiumtijger die u allen in beweging zal zetten. Voor liefhebbers van o.a. Rod Piazza, Kim Wilson, William Clarke, Louise Jordan, B.B. King en van een feestje natuurlijk!