geweest

Serious Black + Herman Frank (Accept)

zaterdag 9 september start 20:45 / open 20:00 € 16,00,- / € 18,00,-

Serious Black

Actief sinds 2014, de zes vrienden die besloten samen een band te starten genaamd:

Dominik Sebastian (Edenbridge) en Bob Katsionis (Firewind) op de gitaren, Alex Holzwarth (Rhapsody of fire) op de drums, bassist Mario Lochert (Emergency Gate), toetsenist Jan Vacik (D-Vision) en natuurlijk niemand minder dan Urban Breed (ex-Bloodbound). Deze vrienden bij elkaar vormen een ijzersterke muzikale band die je niet wilt missen.

Het 1e album ‘As Daylight Breaks’ maar ook het 2e album ‘Mirror world’ kregen de volledige goedkeuring van de fans. Nu met hun 3e kersverse album zijn ze weer volledig terug!

 

Herman Frank

De Duitse gitarist Herman Frank draait al heel wat jaren mee in de muziekwereld. Begin jaren 80 heeft hij naam gemaakt bij de band ‘Accept’. Ook heeft hij aan de 2 meest recentelijke albums van ‘Accept’ meegewerkt. De eerste soloplaat van Herman Frank zelf zag in 2009 het levenslicht. Zijn albums ‘Right in the Guts’, ‘Loyal to none’ en ‘The devil rides out’ konden alle drie rekenen op lovende reacties.

 

My Own Ghost

De band ‘My Own Ghost’ bestaat uit 4 leden allen afkomstig uit Luxemburg. ‘My Own Ghost’ is opgericht in 2013. 9 maanden na het oprichten van de band speelde ze al shows in Luxemburg én Groot-Brittannië. Nu hebben ze al 2 albums uitgebracht en staan ze de hele tour van Serious Black in het voorprogramma.