Sass Jordan & the Champagne Hookers

zaterdag 4 juni , start 21:15 / open 20:00 € 20,- / € 23,-

Er zijn maar weinig zangeressen die bekend staan om hun eigen stijl en geluid, maar Sass Jordan is met haar krachtige, rauwe rockstem één van hen. De Canadese zangeres heeft door de jaren heen miljoenen platen verkocht en werd wereldwijd bekend toen ze in 1992 het album ‘Racine’ uitbracht. Het album is bekend van hits als ‘Make You a Believer’ en ‘You Don’t Have To Remind Me’. Haar succes heeft zelfs geleid tot samenwerkingen met bands als Aerosmith, The Rolling Stones, AC/DC en Van Halen. In 1989 won ze een Juno Award, waarna ze nog meerdere malen is genomineerd voor ‘Most Promising Female Vocalist Of The Year’ en ‘Best Female Vocalist’.

Tijdens haar flamboyante live-optredens zie je ‘Kick Ass Sass’ op haar best. Volgend jaar komt ze haar rock & roll met blues-invloeden in Weert ten gehore brengen!

Support wordt verzorgd door Chris Caddell. Chris wordt momenteel gezien als één van Canada’s beste gitaristen en is groot fan van Jimi Hendrix, Stevie Ray Vaughan en Colin James. De invloeden van deze helden hoor je onmiskenbaar terug in zijn vuige gitaarspel. Als frontman van The Wreckage steelt hij harten over de hele wereld met zijn ongetemde gitaar en soulvolle stemgeluid.