Sass Jordan

zaterdag 4 juni , start 21:15 / open 20:00 € 20,- / € 23,-

Er zijn maar weinig zangeressen die bekend staan om hun eigen stijl en geluid, maar Sass Jordan is met haar krachtige, rauwe rockstem één van hen. De Canadese zangeres heeft door de jaren heen miljoenen platen verkocht en werd wereldwijd bekend toen ze in 1992 het album ‘Racine’ uitbracht. Het album is bekend van hits als ‘Make You a Believer’ en ‘You Don’t Have To Remind Me’. Haar succes heeft zelfs geleid tot samenwerkingen met bands als Aerosmith, The Rolling Stones, AC/DC en Van Halen. In 1989 won ze een Juno Award, waarna ze nog meerdere malen is genomineerd voor ‘Most Promising Female Vocalist Of The Year’ en ‘Best Female Vocalist’.

Tijdens haar flamboyante live-optredens zie je ‘Kick Ass Sass’ op haar best. Komend jaar komt ze haar rock & roll met blues-invloeden in Weert ten gehore brengen!

 

Nationaal inheems rolmodel, spirituele leider, verhalenverteller.

Gerald Auger van Woodland Cree-afkomst, is een nationaal inheems rolmodel, spiritueel leider en bekroonde verhalen verteller. Gerald werkt al meer dan 20 jaar samen met Hollywood als verhalenverteller, zowel voor als achter de camera. In 2009 nam hij een pauze van alles om te genezen van jeugdtrauma van residentiële scholen, en liep hij de wildernis in voor een sabbatical van 6 jaar. Dit bracht Gerald opnieuw in contact met zijn schepper, voorouders, oudsten, ceremonies, traditionele liederen en voorouderlijke leringen. Sindsdien is het doel van Gerald om de kloof tussen inheemse volkeren en de westerse wereld te overbruggen, zodat onze kinderen en hun kinderen kunnen leven in een wereld vol liefde, vriendelijkheid, mededogen en genezing. Er wordt gezegd dat de profetie van de kunstenaar hier is: “De mensen zullen 100 jaar slapen, en wanneer ze wakker worden, zal het de kunstenaar zijn die hen hun geest teruggeeft.” Hij zal aan het begint van de show een kort verhaal vertellen.