geweest

Santana Pa Ti

zaterdag 19 september start 21:15 / open 20:00 € 15,- / € 18,-

Het is inmiddels 50 jaar geleden dat de band SANTANA doorbrak met hun optreden op het legendarische Woodstock festival. In korte tijd werd de wereld getrakteerd op drie albums en een aantal grote hits met de ultieme mix van latin, blues en rock. Na 1971 veranderde de bezetting en vele line-ups en uiteenlopende muziekstijlen volgden. Dit maakt wat het oorspronkelijke werk en de manier waarop dit werd gespeeld uniek.

Santana Pa Ti is een authentieke tributeband die de oorspronkelijke Santana band, zoals deze tijdens hun doorbraak op Woodstock in 1969 speelde, eert. De originele 6-mans bezetting, authentieke instrumenten inclusief echte Hammond B3, veel percussie en alleen songs uit 1968-1978. Gespeeld met de ultieme mix van latin, blues en rock op de manier zoals Santana destijds zelf live speelde.

Genieten dus van Jingo, Evil Ways, Oye Como Va, Black Magic Woman, She’s not there, Samba Pa Ti en Soul Sacrifice, … !

 

 


Let op: op de dag zelf is er géén verkoop aan de avondkassa. Alle kaartjes dienen dus vooraf online (via computer/laptop/smartphone) aangeschaft te worden.
Bij dit concert is rekening gehouden met alle Corona-maatregelen. Er worden maximaal 100 bezoekers toegelaten op gepaste afstand en iedereen krijgt een zitplaats aangewezen.