geweest

Rumours – 40 Years

zaterdag 18 november , start 21:30 / open 20:00 € 15.00,- / € 18,-

Fleetwood Mac, wie kent ze nou niet van hitjes zoals ‘Go Your Own Way’, ‘Don’t Stop’ en ‘Dreams’?! Op 4 februari 2017 is het precies 40 jaar geleden dat het album ‘Rumours’ uitkwam waar deze prachtige nummers op staan. Dit kunnen we natuurlijk niet ongevierd laten.

Op 18 november komt de Fleetwood Mac tribute Band naar de Bosuil om hier een onvergetelijk feestje van te maken. Een band samengesteld door Sara Gillis die zelf de zang doet en piano speelt. Op de gitaar met zang hebben we Marco Cirone. De gitaar wordt bespeeld door Rob Vanspauwen en David Broeders. Op de bas Kevin Maenen en op de drums Alessio Di Turi die ook bij the Sore Losers drumt. Tenslotte hebben we Neeka die met haar fluwelen stem de band compleet maakt.

Rumours 40 Years neemt je terug in de tijd en laat je alles weer herbeleven.

 

Retro DJ Yuppe Fish
De liefde van vinyl bracht hem er toe om deze liefde te delen met anderen.
Waar hij komt is het gezellig, worden nog eens de platen gedraaid uit de gouwe ouwe tijd waar iedereen het toch o zo vaak over heeft.. Niet alleen neemt hij platen mee, maar ook zal hij ons cafe omtoveren tot een heuse woonkamer.
Kom zelf tussen de lp’s neuzen en vraag die nostalgische plaat aan, tussen de iconische objecten die van je oma hadden kunnen zijn.

Vinylmarkt
De LP is weer terug van nooit weggeweest. Op deze zaterdag zal er een grote selectie aan vinyl te snuffelen én te koop zijn in ons café. Denk daarbij aan platen uit dezelfde mooie muziekjaren als Fleetwood Mac haar albums op de markt bracht en nog meer moois.

 

Afbeeldingsresultaat voor retro dj yuppe fish