geweest

Rock ‘n Blues Ball

vrijdag 18 januari , start 20:30 / open 20:00

Tijdschema:

20:00 uur – Deuren open
20:30 uur – Shakespeares’s Nightmare
21:45 uur – Mike’s Electric Mud
23:00 uur – Wigg
** tijden onder voorbehoud

———————————————————————————–

Ter gelegenheid van Wigg’s 10 jarige bestaan organiseren zij samen met ons het enige échte “Rock ‘n Blues Ball’. Drie kick-ass bands presenteren een avond vol bekende blues en rock klassiekers en het mooist van alles; het is GRATIS.

Wigg
Aanleiding van Rock ‘N Blues ball is het tienjarige bestaan van powertrio Wigg. Met een voorliefde voor bluesrock en hardrock brengen de heren hun show vol overtuiging. Dit driekoppige orkest lanceerde in 2015 haar debuutalbum “Sally” via platenmaatschappij RVPrecords, waar de single “Sparkling Glance” tevens deel van uitmaakt. Naast eigen werk hebben de heren in de afgelopen jaren een fiks repertoire opgebouwd met covers van o.a. ZZ Top, Van Halen en Lenny Kravitz. Verwacht tijdens Rock ‘N Blues ball een set vol herkenbare rockjuwelen die jouw hart sneller laten kloppen.

Mike’s Electric Mud
De bluesband rondom bluesharpist en zanger Maikel van Bogget vertolkt ‘plattelands’-blues en put daarbij uit het repertoire van o.a. The Red Devils, The Fabulous Thunderbirds en Sonny Boy Williamson. Als veelgevraagde act timmert deze band hard aan de weg binnen en buiten de regio. Maak je borst maar nat, want Mike’s Electric Mud staat te popelen om hun stomende blues op de bühne te laten zien.

Shakespeare’s Nightmare
De heren van Shakespeare’s Nightmare zijn geen onbekenden in regio Weert en Nederweert. Sinds 2006 speelt deze (blues)rockband in meerdere formaties en onder meerdere namen, waarbij ze vooral inspiratie halen uit de hoogtij “flower power”-dagen. Met werk van o.a. Creedence Clearwater Revival, Jimi Hendrix en The Beatles onder de arm, is Shakespeare’s Nightmare klaar om samen met jou terug de tijd in te gaan.