geweest

Rob’s Benefietconcert Alpe D’Huzes

vrijdag 25 mei start 20:30 / open 20:00 € €15,-

Ter nagedachtenis aan Rob Clement (51), die vorig jaar overleed aan een hersentumor, doet ‘Team Rob’ in juni 2018 mee aan Alpe d’HuZes. Met dit benefietconcert proberen ze zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar kanker en hersentumoren.

Het benefietconcert is een avondvullend programma. Er zullen vijf super artiesten optreden en er zal een veiling gehouden worden waar mooie prijzen worden weggegeven! De opbrengsten van de veiling gaan naar onderzoek naar kanker en hersentumoren.

Hiccups is een band met zes bandleden. Ze spelen niet zomaar muziek, maar muziek uit de jaren 60-70-80 en 90. 4- stemmig close harmony o.a rock, country-rock, pop, ballads en oldies.

Deadline heeft zijn repertoire gevuld met rockcovers, dit omdat hierin muzieksmaken van alle 4 de bandleden bijeenkwamen. Na 31 jaar treden ze nog steeds als coverband op, op feesten en partijen.

Da Vinci brengt niet alleen de rock-, pop- en disco klassiekers, maar neemt je mee op een muzikale reis langs alle muziekstijlen met artiesten zoals Adele, Black Eyed Peas, Marco Borsato en vele anderen. Hierin kenmerken ze zich door veel medleys ten gehore te brengen, wat resulteert in een constante flow van beat en muziek.

DJ Phil Aspers is al meer dan 15 jaar actief als DJ op feesten en partijen. Dit jaar is hij de grote vastelaovendj prins geweest van de Rogstaekers. Nu staat hij samen op het podium met Rewalt Tobben beter bekend als Harry van de Gebroeke Zwiegelkes.

Wil je graag ‘Team Rob’ steunen naar de top van de berg? Koop dan je kaartjes en zet je in voor de KWF Kankerbestrijding!