fbpx
Afgelast

Robin Trower

vrijdag 17 april start 21:00 / open 20:00 € 18,- / € 21,-

Alle concerten in De Bosuil tot 1 juni gaan niet door i.v.m de richtlijnen van de overheid.

Heb je een kaartje gekocht voor een concert tot juni?
Dan zal je automatisch een mail ontvangen m.b.t. een nieuwe datum voor het concert of eventueel dat het concert gecancelled wordt. Hier zal alle informatie in staan over een nieuwe datum en als je eventueel verhinderd bent op de nieuwe datum. Wacht dus dit mailtje even af. We hopen hierbij op jullie begrip en geduld.

LET OP: Geen mailtje ontvangen? Je ontvangt een mail op het mailadres waar je je tickets mee besteld hebt, en check voor de zekerheid ook je spambox!

 

Robin Trower is één van de grootste namen in geschiedenis van Britse blues. Begonnen in de jaren ’60 met het spelen in vele clubs in Londen bouwde Trower naam op. In 1967 werd hij gitarist van de band Procol Harum. Dit betekende zijn grote doorbraak. Na 5 jaar besloot hij om de band de verlaten en een solocarrière te beginnen. De rest is geschiedenis. Meer dan 50 jaar later is Trower nog steeds even enthousiast als toen hij begon. Zijn geluid wordt nog steeds gekenmerkt door zijn Stratocaster gitaar, iets dat hem de bijnaam “White Hendrix” opleverde. Samen met zijn eigen band zal hij deze avond een ware blues-masterclass gaan geven!

Het voorprogramma wordt verzorgd door Electric Hollers.

Electric Hollers is een veelbelovende bluesband van eigen bodem. De jonge muzikanten van de band barsten van het talent, iets dat ze al bewezen door de finale van ‘The Dutch Blues Challenge’ te bereiken.