geweest

Ruben Hoeke

zondag 5 november , start 16:00 / open 15:00 € 14.00,- / € 17.00,-

Een grote mix van vette rock, soul, pop, zompige boogie, stampende rythm én blues!

Ruben Hoeke begint op 14 jarige leeftijd met gitaar spelen. De droom om ooit het Nederlands voetbalelftal te versterken vervliegt als hij toevallig geconfronteerd wordt door Guns ‘n Roses klassieker ‘Sweet child ‘o Mine’. Betoverd door de melodie van de intro besluit hij de voetbal permanent te vervangen voor een gitaar. Tegenwoordig kun je hem plaatsen in rijtje van muzikanten die het Nederblues en rock naar een hoger niveau hebben getild.  Sinds zijn eerste optreden in 1992 tourt hij onafgebroken door Nederland. Ook speelde hij  op podia in Denemarken, Duitsland, België, Estland, Amerika, Ierland, Luxemburg en Curaçao.

Eind 2017 staat hij 25 jaar op de bühne en dat viert hij door een speciale jubileumtour langs de Nederlandse podia en festivals. Natuurlijk is de Bosuil hier ook een onderdeel van.

 

Phil Bee

Phil Bee, wie kent hem tegenwoordig  niet, ook wel bekend van de band King Mo. Heeft samen gewerkt met niemand minder dan Jan Akkerman, Steve Lukather, Noel Redding, Ana Popovic, Carlo de Wijs én Hans Dufler. Hij komt speciaal naar De Bosuil om hier als support act van Ruben Hoeke op te treden. Een support act die je absoluut niet mag missen.

 

Susan Santos 

Susan Santos heeft vanaf jongs af aan al een passie voor muziek. Hierdoor heeft zij ook zichzelf gitaar spelen aangeleerd en zang. Na in meerdere bands te hebben gespeeld én 2 albums op te hebben genomen verhuisde ze in 2009 naar Madrid. Hier vormt ze een band onder haar eigen naam in het genre blues en rock met American roots.

Susan’s  geweldige stem en voortreffelijk gitaar spel samen met haar uitstraling maken deze band een verfrissende nieuwe verrassing in de blues rock scene.