Placeholder for Photo Mar 03 3 12 39 PMPhoto Mar 03 3 12 39 PM
vr 3 febRock

Robert Jon & The Wreck

Voorverkoop
€ 15,00
Dagkassa
€ 18,00
Zaal open
20:00 uur
Start show
20:50 uur

Tijdschema:

20.00u - deuren open
20.50u - 21.30u - Meghan Parnell en David Barnes van Bywater Call
21.50u - 23.20u - Robert Jon & The Wreck

-------------

Robert Jon Burrison groeide op in Cerritos, California. Zijn vader bepaalde zijn toekomst het sterkst, omdat hij thuis gitaar kon spelen, drummen en (heel belangrijk) naar de oude LP’s, met gospel muziek van zijn vader kon luisteren. Een muzikaal zaadje was geplant en in februari van 2011 richt Robert Jon Burrison in Zuid Californië zijn band “The Wreck” op.

Lees meer

Robert Jon & The Wreck is niet zomaar weer een southern rock act. Zij geven een eigen draai aan deze muziek, meer soul, meer blues, waardoor het allemaal net even anders is dan soortgenoten Blackberry Smoke.

Het muziekgeluid van Robert Jon & the Wreck ligt zodoende heel prettig in het gehoor maar is enorm veelzijdig! Je hoort flarden Lynyrd Skynyrd, dan weer intense soul- & bluesinvloeden en kort daarna doet de harmonieuze samenzang en gitaar je weer aan The Allman Brothers denken. Ze brengen deze mix ten gehore door gebruik te maken van hun uistekende muzikale talenten want de instrumentale virtuositeit van deze Amerikanen is enorm.

Een band uit de punk regio van “Orange County”, Zuid Californië, die met een Southern rock album komt, moet wel erg overtuigd en zeker zijn van zichzelf.

Zelf verwoorden ze hun stijl als: ‘Taking the southern rock sound established on the east coast and bringing it to the West Coast live with three simple words…. Music, Miles and Whiskey.’

Het voorprogramma wordt verzorgd door Meghan Parnell en David Barnes van Bywater Call (Canada) als duo.

Meghan Parnell en Dave Barnes zijn de drijvende kracht achter Bywater Call, een 7-koppige Southern Soul, Roots Rock band uit Toronto, Canada.

Sinds Bywater Call werd gevormd in 2017, zijn ze Maple Blues en Independent Blues Award genomineerd en hebben ze golven gemaakt in het Canadese Festival Circuit. De band heeft ook de kans gehad om twee keer door Europa te toeren, waaronder recentelijk in mei en juni van 2022, met een mainstage optreden op het Nederlandse première blues festival MOULIN BLUES. Optredens daar werden geprezen in de Nederlandse en Duitse media, met verwijzingen naar Meghan als een van de beste zangers in de blues en roots van vandaag.


Genre

Links

Bekijk ook

Placeholder for Ontwerp zonder titel 1Ontwerp zonder titel 1
zo 25 febRock

Paul McCartney Undercoversessie

Laat je onderdompelen in de muziek van Paul McCartney

Placeholder for 91 XOP Gys91 XOP Gys
za 16 decRock

The Bruceband

"50 years of Springsteen music"

Placeholder for De Wolff 22 23 7 by Satellite June httpswww satellitejune comDe Wolff 22 23 7 by Satellite June httpswww satellitejune com
zo 10 decRock

DeWolff

jong en vuurspuwend Hammond-aangedreven powertrio!

Membercard
Placeholder for Cooking With KnopflerCooking With Knopfler
vr 19 janRock

Cooking With Knopfler

Tribute to Mark Knopfler door leden van de Guy Swinnen band

Volledig programma

Nooit meer een
optreden missen!

Ontvang programma updates en belangrijk
nieuws in je mailbox of whatsapp

Laatste nieuws

Meer nieuws

Bezoekers info

Meer bezoekersinfo

Zoek in programma

Kies een type of genre

Kies een maand