Remember Phil & Gary

zondag 4 september start 16:15 / open 15:00 € 20,- / € 23,-

Op deze zondag vieren we het artistieke leven van Philip Parris Lynott en Robert William Gary Moore. De Bosuil wordt voor deze gelegenheid volledig in Ierse sferen gebracht. Samen een biertje drinken en genieten van de muziek met fans, of zoals Phil ze noemde, supporters. Muziek liefhebbers, rock liefhebbers en vooral liefhebbers van Philip Lynott, Gary Moore en Thin Lizzy.

Phil & Gary lieten ons een zeer kostbare erfenis aan muziek na. Muziek die miljoenen muzikanten over de hele wereld geïnspireerd heeft. Muziek die op de dag van vandaag nog vele malen gespeeld wordt door bekende bands over de hele wereld.

Na het rampjaar 2021, waarin de tiende editie van Remember Phil & Gary geschrapt moest worden, kunnen we nu met trots dé jubileumeditie aankondigen. De tiende editie zal in 2022 een feit zijn! De eerste editie van Remember Phil & Gary (opgezet door Roger Rutten & Peter Vleeshouwers) stamt al uit 2012!

Het is de organisatie gelukt om voor deze speciale editie van Remember Phil & Gary de Britse formatie Grand Slam te strikken. Grand Slam is de band die Philip Lynott oprichtte nadat Thin Lizzy was opgeheven. Grand Slam werd enkele jaren geleden heropgericht door gitarist van het eerste uur Laurence Archer (later actief in o.a. UFO) en bracht in 2019 het album ‘Hit the Ground’ uit. Tijdens Remember Phil & Gary zal Grand Slam een unieke set neerzetten van eigen nummers, maar de mannen zullen ook Gary Moore in het zonnetje zetten middels een aantal verrassende tracks.

Ook zal PARRIS het podium beklimmen. Een jubileumeditie zonder deze Thin Lizzy tribute band is eigenlijk ondenkbaar. PARRIS zal voor deze bijzondere editie een even bijzondere setlist spelen, die geheel door de organisatoren van Remember Phil & Gary werd samengesteld.

Volg voor de laatste updates hier de officiële Facebook-pagina van Remember Phil & Gary of zet jezelf op aanwezig bij het Facebook-evenement!
– Dit concert stond voorheen gepland in januari 2022 –