geweest

Remember Phil & Gary

zaterdag 27 januari , start 20:30 / open 20:00 € 18.00,- / € 21.00,-

Op deze zaterdag avond vieren we het artistieke leven van Philip Parris Lynott en Robert William Gary Moore. De Bosuil wordt voor deze gelegenheid volledig in Ierse sferen gebracht. Samen een biertje drinken en genieten n muziek met fans of zoals Phil ze noemde supporters. Muziek liefhebbers, rock liefhebbers en vooral liefhebbers van Philip Lynott, Gary Moore en Thin Lizzy.

Phil & Gary lieten ons een zeer kostbare erfenis aan muziek na. Muziek die miljoenen muzikanten over de hele wereld geïnspireerd heeft. Muziek die op de dag van vandaag nog vele malen gespeeld wordt door bekende bands over de hele wereld.

The Low Riders (Ire)

The Low Riders is een band uit Ierland, thuisland van Thin Lizzy en Philip Parris Lynott. De band is niet zozeer een cover- of tributeband van Lizzy maar speelt, ademt en leeft de ziel en stijl van hun muziek. Vóór liefhebbers dóór liefhebbers dus.

Het kwartet speelt maar enkele keren per jaar met als ijkpunt het jaarlijkse “Vibe for Philo” in Dublin. We zijn dan ook verheugd ze in Nederland te mogen verwelkomen voor “Remember Phil & Gary”!

Line-up:
Brian Grace – gitaar
Phil Edgar – gitaar
Eamon Ferris – drum
Matt Wilson – bas/zang

 

All Star Gary Moore Tribute

De uit Noord-Ierland afkomstige gitarist Gary Moore is vooral bekend door het nummer ‘Still Got The Blues’, een gevoelig bluesnummer dat overal ter wereld hoog in de hitlijsten heeft gestaan.

De jonge gitarist Gary Moore wordt voornamelijk beïnvloed door Eric Clapton, Jimi Hendrix en Peter Green van Fleetwoord Mac. Zijn carrière begint als hij zich begin jaren ‘70 bij de lokale groep Skid Row voegt. Wanneer deze groep het voorprogramma van Fleetwood Mac verzorgt, maken ze zoveel indruk dat ze prompt een platencontract krijgen.

Deze avond werkt een grote groep Nederlandse meestermuzikanten samen om een indrukwekkende ode aan Gary Moore te brengen.
Ze zullen worden bijgestaan door niemand minder dan Jack Moore en Patricia Moore: Hij de zoon van en zij is Gary’s jongste zusje. Deze twee familieleden vliegen speciaal voor deze ode over naar Nederland en zullen respectievelijk met gitaar en vocaal de band aanvullen voor een uniek concert.

All Star Gary Moore Tribute met:

MARCEL COENEN – Guitar
JOOP WOLTERS – Guitar
FREEK GIELEN – Guitar
PP MEUSEN – Guitar
CYRILL WULMS – Guitar
JACK MOORE – Guitar
RENE KROON – Keyboards
FRANK DE GROOT – Bass
JAN WILLEM KETELAERS  – Vocals
PATRICIA STEWART MOORE – Vocals
PASCAL REMANS – Vocals
HANS IN ‘T ZANDT – Drums